GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Temmuz 2022 #1 Forumda birisi bu şekilde para kazanabilirsin dedi. Sizce doğru mu? Steam hesabı alıp üstüne biraz koyup satsam para kazanabilir miyim?
Forumda birisi bu şekilde para kazanabilirsin dedi. Sizce doğru mu? Steam hesabı alıp üstüne biraz koyup satsam para kazanabilir miyim?
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #2 GreatArcher dedi: Forumda birisi bu şekilde para kazanabilirsin dedi. Sizce doğru mu? Steam hesabı alıp üstüne biraz koyup satsam para kazanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kazanabilirsin de biraz riskli.
GreatArcher dedi: Forumda birisi bu şekilde para kazanabilirsin dedi. Sizce doğru mu? Steam hesabı alıp üstüne biraz koyup satsam para kazanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kazanabilirsin de biraz riskli.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.744 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 13 Temmuz 2022 #3 Kazanabilirsin ama sağlam kaynaklardan hesaplar alman lazım yoksa hesabı geri çektikleriyle sizi dolandırırlar.
Kazanabilirsin ama sağlam kaynaklardan hesaplar alman lazım yoksa hesabı geri çektikleriyle sizi dolandırırlar.
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.789 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 13 Temmuz 2022 #4 GreatArcher dedi: Forumda birisi bu şekilde para kazanabilirsin dedi. Sizce doğru mu? Steam hesabı alıp üstüne biraz koyup satsam para kazanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Al sat yapacaksan kazanabilirsin fakat güncel hesabını satmakla ugraşma ölü fiyata satabilirsin anca.
GreatArcher dedi: Forumda birisi bu şekilde para kazanabilirsin dedi. Sizce doğru mu? Steam hesabı alıp üstüne biraz koyup satsam para kazanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Al sat yapacaksan kazanabilirsin fakat güncel hesabını satmakla ugraşma ölü fiyata satabilirsin anca.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Temmuz 2022 #5 NorinRadd dedi: Al sat yapacaksan kazanabilirsin fakat güncel hesabını satmakla ugraşma ölü fiyata satabilirsin anca. Genişletmek için tıkla... Al sat yapacağım hocam. Discord sunucularında falan satabilirim değil mi? Alıcı bulabilir miyim?
NorinRadd dedi: Al sat yapacaksan kazanabilirsin fakat güncel hesabını satmakla ugraşma ölü fiyata satabilirsin anca. Genişletmek için tıkla... Al sat yapacağım hocam. Discord sunucularında falan satabilirim değil mi? Alıcı bulabilir miyim?
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.789 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 13 Temmuz 2022 #6 GreatArcher dedi: Al sat yapacağım hocam. Discord sunucularında falan satabilirim değil mi? Alıcı bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Facebook gruplarında, Discord sunucularında vb. yerlerde satabilirsin ancak güvenli sitelerden satış yap yoksa dolandırılma olasılığın artar.
GreatArcher dedi: Al sat yapacağım hocam. Discord sunucularında falan satabilirim değil mi? Alıcı bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Facebook gruplarında, Discord sunucularında vb. yerlerde satabilirsin ancak güvenli sitelerden satış yap yoksa dolandırılma olasılığın artar.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Temmuz 2022 #7 NorinRadd dedi: Facebook gruplarında, Discord sunucularında vb. yerlerde satabilirsin ancak güvenli sitelerden satış yap yoksa dolandırılma olasılığın artar. Genişletmek için tıkla... Nerelerden satın alabilirim en güvenli?
NorinRadd dedi: Facebook gruplarında, Discord sunucularında vb. yerlerde satabilirsin ancak güvenli sitelerden satış yap yoksa dolandırılma olasılığın artar. Genişletmek için tıkla... Nerelerden satın alabilirim en güvenli?
Shenpai Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 127 13 Temmuz 2022 #8 Büyük risk almış olursun dolandırılabilirsin güvensiz bir iş.
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.789 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 13 Temmuz 2022 #9 GreatArcher dedi: Nerelerden satın alabilirim en güvenli? Genişletmek için tıkla... Ben Facebook gruplarından ilan bakıyordum sonra adamın hesabı siteye koymasını istiyordum koymuyorsa almıyordum.
GreatArcher dedi: Nerelerden satın alabilirim en güvenli? Genişletmek için tıkla... Ben Facebook gruplarından ilan bakıyordum sonra adamın hesabı siteye koymasını istiyordum koymuyorsa almıyordum.
Ellie Williams 07 Decapat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 355 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #10 Hesap satışı yasak Steam'de farkedildiğinde Steam hesabı kilitleniyor.