Steam hesabı almak için İtemsatış güvenilir mi?

O tarz hesaplar yaklaşık 5 10 kişiye satılıyor herkes aynı anda giriş yapmaya çalışınca oynanacak bir hal almıyor 2 3 güne de şifreleri değiştiriliyor kısacası alınmaz.

Bildiginiz tarzdan değil yaklaşık 10 oyun aldım hesabı çevrim dışına alacağım hikayeli oyunlar rahatlıkla oynanıyor ve 2 3 gündede şifreleri değiştirmiyor adamlar daha çok bir hesaba alıp herkese satıyor.
 
Sakın steam hesabı falan almaya kalkma. Adam e-postasına şifre sıfırlama talebi yollayıp hesabı kolayca senden geri alabilir. Eğer ki bir steam hesabı alacaksan önce adamın hesabının kayıtlı olduğu gmaili de tamamen üzerine alman gerekiyor ama kurtarma e-postası ve telefon numarası falan varsa yine onu da alıp elinde olan steam hesabını da alabilir.
 

O hesaplar zaten kısıtlı mağzaya falan giremezsin adamın elinde atıyorum 1 tane varsa o hesap sürekli satışta ve herkes onu alıyor.
 
Zaten hocam milletin girdiği hesaba oyunmu alalım

Oyun almanız açınızdan değil oyun alan kendi hesabına alır ben o hesaplarda sadece oyuna girmesi için ayarlanıp o hesabı da birden fazla kişiye satmalarını söylemeye çalışıyorum.
 
Arkadaşlar korsan oyun kullanmam zamanında bilgisayarım bozuldu.

Şimdi hesaplarım arası değişim yapıp çevrim dışı oynarsam sorun olur mu?


Ucuza hikayeli oyun oynayıp çıkacağım oyun bittikden sonra gitsin sorun olmaz.


Hocam hangi satıcıdan alıyorsunuz? DC versem özelden atabilir misiniz veya buradan?
 
Çevrimdışı bir şekilde oynaman gerekiyor zaten. Remote Play ayarını kapatabiliyorsan kapat bu gibi hesaplarda satıcıyı dert etmene gerek yok eğer bir sorun olursa yenisini vermek zorunda satış yapan kişiler satın aldığın siteye yamuk yapamıyorlar yani endişe etme. Sana önereceğim mağaza ise GamesBazaar mağazası DC botu ile satıcıyla yüz göz olmadan Steam Guard kodunu alabilirsin. Ayrıca itemsatış yerine Gamesatış'ı öneriyorum.
 

Hocam kendi Steam hesabımda bir sorun olmaz değil mi banlanma falan ?
 
Hocam kendi Steam hesabımda bir sorun olmaz değil mi banlanma falan?

Neden olsun mantıken he eğer belli izinleri verirsen belki PC ne mi ne erişebilirler diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum ona göre önlemini al ama hemen telaşta yapma.
 
Neden olsun mantıken he eğer belli izinleri verirsen belki PC ne mi ne erişebilirler diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum ona göre önlemini al ama hemen telaşta yapma.
Teşekkür hocam hangi ayar ? Remote Play kapatacağım kapanıyorsa girince hesaba direk çevrimdışı olacağım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…