Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 957 Çözümler 5 31 Ekim 2021 #21 reptile dedi: Adamlar türlü türlü yollarla hesaplara erisim sagliyorlar. Sizin direkt olarak hesap sifresini vesaire vermeniz gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki hala bu durum söz konusu mu? Hesabıma daha bir şey olmadı.
reptile dedi: Adamlar türlü türlü yollarla hesaplara erisim sagliyorlar. Sizin direkt olarak hesap sifresini vesaire vermeniz gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki hala bu durum söz konusu mu? Hesabıma daha bir şey olmadı.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.473 Çözümler 775 31 Ekim 2021 #22 Sanmiyorum. Bir sey olsaydi coktan olurdu. Ayrica paylastiginiz görsellerde hesap isminiz görünmekte. Hesabiniza dair bilgileri kimseyle paylasmamaniz daha iyi olur.
Sanmiyorum. Bir sey olsaydi coktan olurdu. Ayrica paylastiginiz görsellerde hesap isminiz görünmekte. Hesabiniza dair bilgileri kimseyle paylasmamaniz daha iyi olur.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 1 Kasım 2021 #23 4-5 ay önce başıma gelmişti ve mesaj atanı Steam üzerinden bildirmiştim.