Satanay
Hectopat
Resmî kumar sitesi en sevdiğim.Youtubede reklamı vardı bende resmidir diye güvendim.
Resmî kumar sitesi en sevdiğim.Youtubede reklamı vardı bende resmidir diye güvendim.
Halen trol olduğunu düşündüğünüzü anlayamadım ama sizin düşünceniz saygım sonsuz.Bu mesajlarınız yüzünden.
Resmi kumar sitesi en sevdiğim.
Resmî kumar sitesi en sevdiğim.
Vurdukca vuruyorsunuz. Sanki ne istedik yardım istedik. Sonrada gereksiz mesajdan 3 gün ban yiyen benim."Resmi kumar" reklamı yapildiysa sorun yok canim hadi bizde basalım ne dersin?
Konuda çok fazla boş mesaj var. Herkes bi' espri yapma, komiklik yapma derdinde ama buradan çok saçma ve gereksiz duruyor. Neyse, konuya gelelim. Bunun hakkında forum üyeleri sizin sorununuza derman olamaz. Çözüm için çare aramanız gereken yer Steam Destek.Steam hesabım çalındı, yardımcı olur musunuz?
Arkadaşa bunu 4 sayfadır belirtiyoruz. İnatla bir "ama"sı var. Doğal olarak insanlar da dalgaya çekiyor. Bence artık cevap verilmemeli.Konuda çok fazla boş mesaj var. Herkes bi' espri yapma, komiklik yapma derdinde ama buradan çok saçma ve gereksiz duruyor. Neyse, konuya gelelim. Bunun hakkında forum üyeleri sizin sorununuza derman olamaz. Çözüm için çare aramanız gereken yer Steam Destek.
Çok sagolun , arkadaşlar nedense tutturdu troll diye.Konuda çok fazla boş mesaj var. Herkes bi' espri yapma, komiklik yapma derdinde ama buradan çok saçma ve gereksiz duruyor. Neyse, konuya gelelim. Bunun hakkında forum üyeleri sizin sorununuza derman olamaz. Çözüm için çare aramanız gereken yer Steam Destek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.