Steam hesabı çalınmış olabilir mi?

shkemb

Decapat
Daha fazla  
Aktif bir kullanıcıyım genelde en azından Steam gibi önemli platformlardan gelen mailleri takip ediyorum. Üstelik daha dün Steam hesaplarımın e-posta ve şifresini değiştirdim. Çünkü birkaç gündür çeşitli platformlarda ki hesaplarımdan bildirimler geliyor; e postanız, şifreniz değiştirildi gibi gibi. Ekte belirttiğim mailden sonra hesabımı acilen kontrol ettim bir farklılık yok guard aktif, e-posta ve şifre aynı üstelik Steam bir giriş yapıldı uyarısı da vermemiş.
Hesabımdan yine ekte belirttiğim hesaba puanlarım kullanılarak ödül atılmış. Olay puanların gitmesi vesaire değil ileride karşılaşabileceğim sorunlar, şifremi tekrar değiştirdim. Birden fazla Steam hesabım var onlarda böyle bir durum ile karşılaşmadım henüz. Ancak sistemime de bir tarama yapmak istiyorum bir antivirüs önerir misiniz ek olarak çok teşekkür ederim.

Kaspersky. En ince detayına kadar var.

Malwarebytes'ın ücretsiz sürümü ücretsiz olmasına rağmen güzel iş çıkarıyor.

İlk öncelikle geçmiş olsun. Steam'de bildiğim kadarıyla 2FA doğrulama özelliği vardır veya Steam Guard ile geliyordur. Hesabınıza bağlı olan Gmail'i değiştirebilirsiniz. Karışık sembollerle şifre oluşturabilirsiniz. Sistem taramasını gerektirecek bir durum görünmüyor. Ama içim rahatlasın diyorsanız, Malwarebytes çok iyi iş görür tam tarama ile inciğine kadar bulur. Bilgisayarı da hafif zorlayabilir bu yüzden. İyi Sosyaller.

Güzel puan kasmış. Hesabı Steam'a şikayet edin ilk önce. Şifrenizi değiştirip 2AD açın. Ne olur ne olmaz da Steam'a destek atın.

Malwarebytes ile ilk taramada bir kaç şey buldu şuan tam tarama yaptırıyorum ama ciddi bir şey yok gibi teşekkür ederim herkese.

Malwarebytes ile ilk taramada birkaç şey buldu şu an tam tarama yaptırıyorum ama ciddi bir şey yok gibi teşekkür ederim herkese.

İlk tarama sonucunu SS atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…