Steam hesabı çalınmış ve oyun satın alınmış

markondat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU GDDR6
AMD Ryzen 9 7845HX
16 GB RAM
Samsung Galaxy A50
Merhaba, geçen günlerde bilgisayarıma virüs girmişti. Şu anda temizledim galiba Kaspersky'da falan virüs çıkmıyor. Hesabı Steam Destek'e yazarak geri aldım. Fakat hesabın içine Rust satın alınmış. Bu durumda ne yapmalıyım?

İade koşullarına uyuyorsa Steam desteğe belirtin.

: 2 saatten az oynanmış (çevrimiçi, çevrimdışı ve paylaşılmış kütüphane oynama süreleri dahil) ve satın alım işlemi üzerinden 14 günden fazla geçmemiş isteklere geri ödeme yapacaktır.

Merhaba, geçen günlerde bilgisayarıma virüs girmişti. Şu anda temizledim galiba Kaspersky'da falan virüs çıkmıyor. Hesabı Steam Destek'e yazarak geri aldım. Fakat hesabın içine Rust satın alınmış. Bu durumda ne yapmalıyım?
İade talebinde bulunabilirsin. Steam destek ile iletişime geçerek.

Oyna, kullan sıkıntı yok. Hesabı çalan eleman düşünsün, dolandırıcıyı dolandırmışsınız hocam daha ne olsun oynayın boş verin. Parasını sen vermemiş isen.

Öncelikle bilgisayarına format at. Virüsün tamamen temizlendiğinden emin değilsiniz zaten. Sonra steam ı indir. Giriş yap oyun 2 saatten fazla oynanmamış ise iade edebilirsiniz. Ki zaten otomatik iade olacaktır siz etmeseniz de. Çünkü çalındığı için size geri verilmiş. Çalındığı süre zarfında alınan her şey otomatik iade edilmiş olur bir kaç gün içinde.

Öncelikle bilgisayarına format at. Virüsün tamamen temizlendiğinden emin değilsiniz zaten. Sonra Steam'ı indir. Giriş yap oyun 2 saatten fazla oynanmamış ise iade edebilirsiniz. Ki zaten otomatik iade olacaktır siz etmeseniz de. Çünkü çalındığı için size geri verilmiş. Çalındığı süre zarfında alınan her şey otomatik iade edilmiş olur birkaç gün içinde.

Hocam Kaspersky'da vs. virüs çıkmıyor. Temizlenmiş galiba.

Hocam Kaspersky'da vs. virüs çıkmıyor. Temizlenmiş galiba.

Kaspersky ile tarama yapıp virüsleri sildikten sonra tekrardan böyle bir problemle karşılaşmadıysanız büyük ihtimalle silinmiştir.
Ekstra olarak Malwarebytes ile de tam tarama gerçekleştirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı