Satılık Steam Hesabı (CSGO500 256 Level)

Makaleler
16
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
4 yıldır kullandığım Steam hesabımı satmaya karar verdim. Hiçbir şekilde herhangi bir kısıtlaması yoktur, daha öncede yaşanmamıştır. En ince ayrıntısına kadar tüm bilgiler verilecektir.

Hesapta 507 TL değerinde oyun vardır. Çoğu belirli düzeyde oyunlardır.

SATILIK · Steam Calculator · 76561198117379599

Steam Community :: SATILIK

Fakat hesabın en önemli özelliği CSGO500 sitesinde 256 Level olmasıdır. Site hesaba Hafta içi 5 gün boyunca 24 saatte bir 537 coin vermektedir. Hafta sonu 2 gün boyunca ise bu rakam ikiye katlanıp 24 saatte bir 1074 coin vermektedir. Haftada toplamda 4833 coin vermektedir. (1000 coin = 1 dolar) Yani hemen hemen 5 dolar diyebiliriz. Ona da ortalama 15TL desek, siteden hiç oynamadan bedavaya haftada 15TL değerinde CS:GO skini çekebilirsiniz. Daha sonra bu skinleri ByNoGame gibi sitelerde satarak nakite çevirebilirsiniz.

Lütfen CSGO500 veya CSGO Bet işlerini bilmeyen yorum yapmasın.

Sorularınızı Technopat Sosyal veya furkanulgoray@gmail.com üzerinden cevap verebilirim.

Hesap ayda ortalama 70TL kazanmaktadır. Senede 840TL yapar. Oyunları da ikinci elden hesapladığımızda 160TL etse, toplamda hesabın değeri 1000TL'dir. Ama tabiki 1000TL satacak halim yok. Sadece fikir vermesi açısından söyledim. Tekliflerinizi bekliyorum.

1.jpg

Son düzenleme:
4 yıldır kullandığım Steam hesabımı satmaya karar verdim. Hiçbir şekilde herhangi bir kısıtlaması yoktur, daha öncede yaşanmamıştır. En ince ayrıntısına kadar tüm bilgiler verilecektir.

Hesapta 507 TL değerinde oyun vardır. Çoğu belirli düzeyde oyunlardır.

SATILIK · Steam Calculator · 76561198117379599

Steam Community :: SATILIK

Fakat hesabın en önemli özelliği CSGO500 sitesinde 256 Level olmasıdır. Site hesaba Hafta içi 5 gün boyunca 24 saatte bir 537 coin vermektedir. Hafta sonu 2 gün boyunca ise bu rakam ikiye katlanıp 24 saatte bir 1074 coin vermektedir. Haftada toplamda 4833 coin vermektedir. (1000 coin = 1 dolar) Yani hemen hemen 5 dolar diyebiliriz. Ona da ortalama 15TL desek, siteden hiç oynamadan bedavaya haftada 15TL değerinde CS:GO skini çekebilirsiniz. Daha sonra bu skinleri ByNoGame gibi sitelerde satarak nakite çevirebilirsiniz.

Lütfen CSGO500 veya CSGO Bet işlerini bilmeyen yorum yapmasın.

Sorularınızı Technopat Sosyal veya furkanulgoray@gmail.com üzerinden cevap verebilirim.

Hesap ayda ortalama 70TL kazanmaktadır. Senede 840TL yapar. Oyunları da ikinci elden hesapladığımızda 160TL etse, toplamda hesabın değeri 1000TL'dir. Ama tabiki 1000TL satacak halim yok. Sadece fikir vermesi açısından söyledim. Tekliflerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 247992

Hocam dedikleriniz doğruysa satmayın bence. Acil paraya ihtiyacınız var sanırım. Allah kolaylık versin.

2. el Steam hesabı alınmaz! Konu sahibi arkadaş iyi niyetli olabilir ama kötü niyetli biri, tüm bilgileri değiştirseniz bile hesabı rahatça geri alabilir. Dolandırıldığınızla kalırsınız...

2. el Steam hesabı alınmaz! Konu sahibi arkadaş iyi niyetli olabilir ama kötü niyetli biri, tüm bilgileri değiştirseniz bile hesabı rahatça geri alabilir. Dolandırıldığınızla kalırsınız...
Steam ın bağlı olduğu e-mail adresini de alırsanız sıkıntı olmaz. Önce e-mail hesabının şifrelerini ve kurtarma bilgilerini değiştirirsiniz daha sonra steam ın şifresini değiştirim kullanabilirsiniz.

@çevik65

Sen rahat ol kardeşim hesap satıldı bile. Sattığım kişiye en ince detayına kadar bilgileri verdim ve en önemlisi cep numarasını üzerine aldı. Cep numarası onun üzerinde olduğu için şu an istediğin yere yaz hesabı geri alamazsın. @Rage adlı arkadaş konuyu baltalamaktan başka bir şey yapmadı yani. Sadece iyi niyetli olduğunu düşündüğümden cevap yazmadım.

@MF Konu kilit.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı