Steam hesabı değeri hesaplama

Babekon12

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7640HS,RTX 4060 Mobile, 16GB DDR5 5600MHZ Ram
Meslek
Öğrenci
Selamlar, üniversite hazırlık senem olduğu için oyunlardan iyice uzaklaştım. Ve biraz da paraya ihtiyacım var. O yüzden Steam hesabımı satmak istiyorum. Yaklaşık olarak ne kadar eder ve nasıl satabilirim yardımcı olabilir misiniz?
SteamDB en az 464$/880 TL diyor.

Selamlar, üniversite hazırlık senem olduğu için oyunlardan iyice uzaklaştım. Ve biraz da paraya ihtiyacım var. O yüzden Steam hesabımı satmak istiyorum. Yaklaşık olarak ne kadar eder ve nasıl satabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Hesap satışı yasak. Anlaşılırsa ki artık eskisi gibi değil anlaşılıyor, hesap kalıcı olarak banlanıyor ve direk hiçbir şey yapamıyorsun. Pahalı oyun yok edeceği 200 tl civarı.

Steam db'deki saçmalık sonuçta orada toplam oyunlarının fiyatını hesaplıyor yani şöyle düşün senin bir araban var oda arabanın parçalarının fiyatına bakıp sıfır araba gibi hesaplıyor. İçindeki para edecek oyunlara bakıp ortalama bir fiyat çıkarabilirsiniz.

200 falan eder.

Hesap satışı yasak. Anlaşılırsa ki artık eskisi gibi değil anlaşılıyor, hesap kalıcı olarak banlanıyor ve direk hiçbir şey yapamıyorsun. Pahalı oyun yok edeceği 200 tl civarı.
Pahalı oyun olmadığını biliyorum ama baya bir oyun var popüler indieler veya eski büyük oyunlar. O kadar az mı eder?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı