Steam EA App Steam hesabı farklı bir EA hesabına bağlı

Sacyy

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Steam hesabımdan FC25 oynamak istedim. Steam hesabım sonu indiscrimin.ru ile biten bir EA hesabına bağlanmış ve kaldırılamıyor.
Kaldırılması için EA hesabına girmem lazım ama ne EA hesabına girebiliyorum ne de görebiliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (138).png
    38,5 KB · Görüntüleme: 38
Muhtemelen şifreni çaldırmışsın destekle iletişime geçip durumu bildirirsen kurtarabilirsin

@okymert

Bana yardım ettiler geride aldım hesabımı

Hesabı bende geri aldım fakat kısıtlama geleceğini ve itiraz etmem gerektiğini söyledi geldi ve itiraz ettim bekliyorum şimdi oyunu alalı 11 gün oldu 13 günde cevap gelmese iade edip yeni hesap açıp alacağım sizde durum nasıl oldu

Dosya Ekleri

• IMG_9352.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 4

Yazdığınızı yeni fark ettim kusura bakmayın benim hesap çalınmıştı destekle iletişime geçip çeşitli doğrulamalar yaptık ve direk hesap olduğu gibi geldi kısıtlama koyulmamıştı. Hesapta çok önemli içerikler yoksa iade etmeniz daha mantıklı olabilir.

Kısıtlamanın itirazının 6. günü cevap yok oyunu satın alalı 13 gün oldu paramı güvenceye almak için iade başlattım kısıtlama kalkarsa iadeyi iptal edeceğim kalkmazsa oyunu farklı hesaptan alacağım böyle saçmalıklar beni bulur zaten yardımınız için teşekkürler yine de

İadeyi al eğer kısıtlama kalkarsa yine satın alırsın o zor değil riske atma rica ederim. <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…