Steam hesabı güzel mi?

Hocam hesabınız güzel fakat RDR dışındaki çoğu kaliteli oyunu sanki sadece kart düşürmek için açık bırakmışsınız gibi :)

Hesabında GTA 5 varsa zenginim diye hava atabilirsin.

Ben kendim hesabımı çok beğeniyorum zaten dolara geçene kadar 7 yılda ne alabildiysem aldım ve bundan memnunum. Sizce nasıl :)

Steam profilim: https://steamcommunity.com/id/sayonarav/

SteamDB: https://steamdb.info/calculator/76561198316910243/?cc=tr

Steam artık bitti yani aldığınız oyunların fiyatını toplasanız 5000-10000 TL yapar dolar olduğu için bir tık pahalı

Dudo repack indirip Steam'e eklesek aynı şey olur zaten

Hocam maşallah çok güzel hesabınız. Doya doya oynayın oyunlarıınızı belki bir gün bizimde olur böyle şeyler diyelim...

Hocam maşallah çok güzel hesabınız. Doya doya oynayın oyunlarıınızı belki bir gün bizimde olur böyle şeyler diyelim...
Umarım her istediğinizi alırsınız hocam şu an için zor ama benim umutlarım hiçbir zaman tükenmedi bir gün düzeleceğiz.

Elden Ring'e sahip olanlara ekstra bir saygı duyuyorum :D
Çok teşekkür ederim :D

GTA 5 Epic Games'te var hocam bedava verdiği zaman almıştım tekrar Steam üzerinden almak istemedim.

Hocam hesabınız güzel fakat RDR dışındaki çoğu kaliteli oyunu sanki sadece kart düşürmek için açık bırakmışsınız gibi :)
Hocam yalan söylemeyeyim baya bir araştırdım kart düşürmenin yasal olduğunu gördüm ve o kadar çok kart vardı ki onları satarak ELDEN RING alabildim. Utanılacak bir şey mi bilmiyorum ama bunu malesef yaptım.

GTA 5 olmayan hesaba hesap demem!
Malesef Epic Games üzerinden oynuyorum GTA 5'i hocam.

İmrendim bayağı :D gayet güzel bir hesabınız var.
Çok teşekkür ederim umarım çok daha iyileri sizin olur.

IMG_20231130_184101.jpg
Hesabımda ki en değerli oyun Need for speed olmuş 😂, dolara geçmeden önce dark souls 3'dü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı