3ymen Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 Selamlar. Yeni telefonuma eski telefonumda olan Steam hesabını geçirmek istiyorum ama bir şey doğrularken bu hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025
Selamlar. Yeni telefonuma eski telefonumda olan Steam hesabını geçirmek istiyorum ama bir şey doğrularken bu hatayı alıyorum.
emireyitutuncu Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 355 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Samsung Galaxy A03 4GB Ram 64 GB Hafıza İntel Core i5 12400f RTX 3060 1 TB NVMe SSD 1000 Watt PSU Microsoft Windows 11 Pro Etkinleştirildi MSİ Anakart Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 Fotoğraf Atarmısınız?
Hypenoxtr Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 485 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 Nerede hata alıyorsun? 3ymen dedi: Selamlar. Yeni telefonuma eski telefonumda olan Steam hesabını geçirmek istiyorum ama bir şey doğrularken bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hatayı tahmin mi edeceğiz?
Nerede hata alıyorsun? 3ymen dedi: Selamlar. Yeni telefonuma eski telefonumda olan Steam hesabını geçirmek istiyorum ama bir şey doğrularken bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hatayı tahmin mi edeceğiz?
Sylesws Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 740 Çözümler 11 Yer Türkiye 30 Mayıs 2025 #4 Hata nedir?
3ymen Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #5 Hypenoxtr dedi: Nerede hata alıyorsun? Hatayı tahmin mi edeceğiz? Genişletmek için tıkla... ben hatayı başlıkta yazmıştım fakat düzeltmişler hata bu: steam bu talebi işlemeye çalışırken bir hata oluştu. lütfen birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin.
Hypenoxtr dedi: Nerede hata alıyorsun? Hatayı tahmin mi edeceğiz? Genişletmek için tıkla... ben hatayı başlıkta yazmıştım fakat düzeltmişler hata bu: steam bu talebi işlemeye çalışırken bir hata oluştu. lütfen birkaç dakika bekleyin ve tekrar deneyin.