Steam Hesabı Satın Aldım ve Giriş Yapamıyorum

Makaleler
25
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Arkadaşlar steam hesabı aldım, fakat giriş yaparken mail adresine gelen kodu istiyor. Ama mail gelmiyor ve aldığım kişi mail adresinin doğru olduğunu söylüyor. Steam Destek'te şuan kapalı, ne yapmalıyım ?

Tam 2 saattir kod istiyorum. Daha önce sorunsuz gelmiş fakat ben satın aldığım an giriş için kod istedim gelmedi. Eski maillerde gelen kodları görebiliyorum.

Evet steam hesabı satın aldım. Satıcının günahını mı aldım yoksa, adamın ip adresinden semtine ve cep telefonuna ulaştım. Steam'de bir sorun var diyorsunuz yani ? Destek bölümü de kapalı, ticket bile atamıyorum. 2-3 saattir kafam şişti sıkıntıdan.

Evet, an itibari Steam'de sorun olabilir.

Steam, hesaba ilk girişte ve sistem değişiminde 'Doğrulama Kodu'' istiyor. Birde hesapla oynanılırsa ( farklı yerlerden/ bölgelerden giriş yapılmaya çalışılıyorsa)
Siz yinede satıcı ile irtibatı kesmeyin, sizin mail'e gönderilmiş sandığınız kodlar aslında satıcının mail'ine gitme ihtimali de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…