Steam hesabım çalındı tekrar almayı başardım ancak çalan arkadaş dolandırıcılıktan hesap uyarısı yemiş. Desteğe 3 kere ticket attım ancak doğru düzgün cevap veren olmadı. Ne yazmam gerekiyor hesap uyarsını kaldırmak için? Hiçbir oyuna giremiyorum, hiçbir şey yapamıyorum.
Steam desteğe ticket atın durumu anlatın hesabın sahibi olduğunuzu kanıtlamanızı gerektiren bilgiler (ödeme bilgileri, numara, ilk e posta vb.) isteyebilirler. Ondan sonrası desteğe bağlı.
Maalesef kaldırılmayacak. Steam hesabının çalınması kullanıcının sorumluluğunda olduğu için hesapta kimin ihlal işlediğini Steam destek pek umursamaz. Zaten hesap kilitlemesi 3 Aralık 2020'de verilmiş. O zamandan beri kaldırılmadıysa artık hiç kaldırılmaz.
Hocam sanırım hesabı çalan kişi dolandırma girişiminde bulunup başarılı olmuş da galiba. Steam bu tarz olaylarda bazen anlayış gösteriyor bazen çok ciddi oluyor. Bu arada 1. destek talebiniz haricindeki taleplerinizin cevapları ne kadar süreyle geliyordu eğer ilk talebiniz den erken geliyorsa bot mesajlarıdır açılma imkanı yoktur.