Çözüldü Steam hesabı yurt dışında kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mithrandir41

Hectopat
Yer
Barking
Evet arkadaşlar, üç ay sonra İngiltere'ye gideceğim. Başlıkta da belirttiğim gibi Steam hesabımı yurt dışında kullabilir miyim?

Çözüm
Rahat rahat tam kapasitede kullanırsın, Türkiye'de aldığın oyunlar falan hepsi sorunsuz çalışır, ödeme seçeneklerini de İngiltere'ye geçirmek için fatura adresini güncellersin.
Evet kullanabilirsin, yurtdışındakiler Türkiye kurunda oyunlar ucuz diye TR hesabı açıp oyun satın alıp kullanıyordular, bu yüzden Steam kur zammı yapmıştı.

Kullanabilirsiniz. Gittiğiniz ülkenin IP adresi ile internete bağlandığınızda hesap ayarlarından konumu değiştirmeniz yeterli olacaktır. Satın alımlar da oranın fiyatına göre olmaya başlayacak.
peki çinden steam e bağlanıp multiplayer bi oyunu türkiyedeki arkadaşım ile oynayabilir myim ?

Evet arkadaşlar, üç ay sonra İngiltere'ye gideceğim. Başlıkta da belirttiğim gibi Steam hesabımı yurt dışında kullabilir miyim?

Hocam uzun zaman olmuş ama sormak istiyorum gittikten sonra bir şey değiştirdiğiniz mi ya da herhangi bir sorun oldu mu?

Hocam uzun zaman olmuş ama sormak istiyorum gittikten sonra bir şey değiştirdiğiniz mi ya da herhangi bir sorun oldu mu?
Hayir hocam birsey degistirmedim. Sadece birkere hesap bolgem ingiltere olmustu. Sanirim onda da Tr deki pc den giris yapip tekrar Tr yapmistim. suan Country olarak Tr gorunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…