Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 8 Mart 2021 #1 Selamlar. Elimde fazlalık olan Steam hesabımı satıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2021
321777 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 347 Çözümler 1 8 Mart 2021 #2 Kayra Temel dedi: Selamlar. Elimde fazlalık olan Steam hesabımı satıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam steam calculater highest fiyatının %5'ine filan alıyorlar genelde çok sevdikleri bir oyun yoksa haberiniz olsun. Kayra Temel dedi: Selamlar. Elimde fazlalık olan Steam hesabımı satıyorum. Genişletmek için tıkla... CS:GO seçkin ise düşünebilirim.
Kayra Temel dedi: Selamlar. Elimde fazlalık olan Steam hesabımı satıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam steam calculater highest fiyatının %5'ine filan alıyorlar genelde çok sevdikleri bir oyun yoksa haberiniz olsun. Kayra Temel dedi: Selamlar. Elimde fazlalık olan Steam hesabımı satıyorum. Genişletmek için tıkla... CS:GO seçkin ise düşünebilirim.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 8 Mart 2021 #3 321777 dedi: Hocam steam calculater highest fiyatının %5'ine filan alıyorlar genelde çok sevdikleri bir oyun yoksa haberiniz olsun. CS:GO seçkin ise düşünebilirim. Genişletmek için tıkla... Seçkin değil maalesef.
321777 dedi: Hocam steam calculater highest fiyatının %5'ine filan alıyorlar genelde çok sevdikleri bir oyun yoksa haberiniz olsun. CS:GO seçkin ise düşünebilirim. Genişletmek için tıkla... Seçkin değil maalesef.