Q QExpLosioN1 Picopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 (Csgo Seçkin hesap 23 lvl nova 4) (Ets2 Multiplayer Girebilirsiniz) Onun haricinde hesapta hiçbir sorun yok vac ban vs. FİYATI > 80 Tldir Pazarlık olabilir. Mail ile verilecektir. Son düzenleme: 4 Temmuz 2021
(Csgo Seçkin hesap 23 lvl nova 4) (Ets2 Multiplayer Girebilirsiniz) Onun haricinde hesapta hiçbir sorun yok vac ban vs. FİYATI > 80 Tldir Pazarlık olabilir. Mail ile verilecektir.
Supraaa Hectopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #2 Faceit üyeliğin var mı ?
Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 5 Temmuz 2021 #3 En fazla 20 eder.
Q QExpLosioN1 Picopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #4 Supraaa dedi: Faceit üyeliğin var mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yavuz_sama dedi: En fazla 20 eder. Genişletmek için tıkla... Aynen dostum 20 ne ki ya 5 TL eder.
Supraaa dedi: Faceit üyeliğin var mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yavuz_sama dedi: En fazla 20 eder. Genişletmek için tıkla... Aynen dostum 20 ne ki ya 5 TL eder.
Supraaa Hectopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #5 faceit üye olup cs için vereceği görevi öğrenebilir miyiz ona göre almak istiyorum. fiyatında artabilir.
faceit üye olup cs için vereceği görevi öğrenebilir miyiz ona göre almak istiyorum. fiyatında artabilir.
Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 5 Temmuz 2021 #6 QExpLosioN1 dedi: Hayır. Aynen dostum 20 ne ki ya 5 TL eder. Genişletmek için tıkla... Sadece CS:GO para ediyor. Zaten onu da internetten ucuza bulabiliyorsun. Tabii FACEIT varsa ayrı.
QExpLosioN1 dedi: Hayır. Aynen dostum 20 ne ki ya 5 TL eder. Genişletmek için tıkla... Sadece CS:GO para ediyor. Zaten onu da internetten ucuza bulabiliyorsun. Tabii FACEIT varsa ayrı.
Q QExpLosioN1 Picopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #7 Supraaa dedi: faceit üye olup cs için vereceği görevi öğrenebilir miyiz ona göre almak istiyorum. fiyatında artabilir. Genişletmek için tıkla... Dostum kayıt oldum da cs yi de ekliyorum ama ortada 3 çizgi çıkıyor loading sandım ama öyle kalıyor bekleyim mi?
Supraaa dedi: faceit üye olup cs için vereceği görevi öğrenebilir miyiz ona göre almak istiyorum. fiyatında artabilir. Genişletmek için tıkla... Dostum kayıt oldum da cs yi de ekliyorum ama ortada 3 çizgi çıkıyor loading sandım ama öyle kalıyor bekleyim mi?
Supraaa Hectopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #8 QExpLosioN1 dedi: Dostum kayıt oldum da cs yi de ekliyorum ama ortada 3 çizgi çıkıyor loading sandım ama öyle kalıyor bekleyim mi? Genişletmek için tıkla... dediğinizi tam anlamadım ama giriş yapabildikten sonra missions sekmesinden görebilirsin.
QExpLosioN1 dedi: Dostum kayıt oldum da cs yi de ekliyorum ama ortada 3 çizgi çıkıyor loading sandım ama öyle kalıyor bekleyim mi? Genişletmek için tıkla... dediğinizi tam anlamadım ama giriş yapabildikten sonra missions sekmesinden görebilirsin.
Q QExpLosioN1 Picopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #9 Supraaa dedi: dediğinizi tam anlamadım ama giriş yapabildikten sonra missions sekmesinden görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Giriş yaptım fakat görevlerde bişey yok.Premium alıcanca görüküyormuş.
Supraaa dedi: dediğinizi tam anlamadım ama giriş yapabildikten sonra missions sekmesinden görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Giriş yaptım fakat görevlerde bişey yok.Premium alıcanca görüküyormuş.
Supraaa Hectopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #10 QExpLosioN1 dedi: Giriş yaptım fakat görevlerde bişey yok.Premium alıcanca görüküyormuş. Genişletmek için tıkla... hayır oyuncular görevleri gördükten seonra premium hesap almayı tercih ediyor bir sorun vardır. neyse uğraştırdım teşekkürler.
QExpLosioN1 dedi: Giriş yaptım fakat görevlerde bişey yok.Premium alıcanca görüküyormuş. Genişletmek için tıkla... hayır oyuncular görevleri gördükten seonra premium hesap almayı tercih ediyor bir sorun vardır. neyse uğraştırdım teşekkürler.