aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 3 Eylül 2015 #21 @Silinen üye Allah iyiliğinizi versin gül gül karnım çatladı.
C CODEX Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2015 #22 Tamam kardeşim yok hadi iyi satışlar.
HopMacarYerde Hectopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2015 #23 İdrak yolu iltihabına falan mı tutuldun yoksa unutkanlık falan mı baş gösterdi. Başta söylemen gerekenleri sonda söylemeyi âdet haline mi getirdin ?
İdrak yolu iltihabına falan mı tutuldun yoksa unutkanlık falan mı baş gösterdi. Başta söylemen gerekenleri sonda söylemeyi âdet haline mi getirdin ?
C CODEX Megapat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2015 #24 Bak kardeşim kavga etmek istemiyorum ben fikrimi söyledim adam akıllı. Bundan sonra cevap yazmayacağım kendi kendine konuş.
Bak kardeşim kavga etmek istemiyorum ben fikrimi söyledim adam akıllı. Bundan sonra cevap yazmayacağım kendi kendine konuş.
HopMacarYerde Hectopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2015 #25 Kardeşim kardeşim diye diye en sonunda aramıza bir kan bağı sokacaksın lakin iyi mi olacak kötü mü olacak orasını sen düşün istersen.
Kardeşim kardeşim diye diye en sonunda aramıza bir kan bağı sokacaksın lakin iyi mi olacak kötü mü olacak orasını sen düşün istersen.