onur korkmaz
Hectopat
Daha fazla
Elimde arşiv olarak kullandığım steam hesabım var. Bu hesabımı satmak istiyorum. Hiçbir oyun oynanmadı, sıfır gibi.
İçindekiler:
Counter Strike (1.6 Sürümü)
Counter Strike Zero Deleted Scenes
Counter Strike Zero
(Bu üçü bir paket ve fiyatı 18 TL'dir.)
Counter Strike Global Offensive (24 TL) - Hiç kullanılmadı.
H1Z1 (31 TL) - Hiç kullanılmadı.
Rust (31 TL) - Hiç kullanılmadı.
King Of The Kill (31 TL) - H1Z1 le aynı şifket - hiç kullanılmadı.
Dead Bits (2 TL) - Silah oyunu
Nuclear Shot (8 TL) - Fiyatı az ama sevdiğim bir oyun (silah)
Heaven Island - VR MMO (2 TL)
Overcast - Walden and the Werewolf (2 TL)
Renegade Ops (24 TL)
Viking: Battle for Asgard (24 TL)
Alien Rage - Unlimited (31 TL)
Ekstra kütüphanemde 30.50 TL var. (ama şuan için, artacak ve fiyatı ona göre değişecek)
Not: Bunlar şuan bende (kütüphanemde) olan oyunlar. Aradan günler geçtikçe artıyor. Youtube'de çekilişlere vb. şeylere katılıyorum. Yani anlayacağınız bu oyunlar boyle kalmayacak artacaktır. Fiyatta da oyuna göre değişiklik gösterebilir.
Ödeme Yöntemleri:
Paypal
Ziraat Bankası
İletişim:
05308292386
inceoglulu@gmail.com
fb.com/onrkrkmz78
İlk olarak para hesabıma yatıcak. Güvenmezseniz TC mi verebilirim vb. gibi.
Ondan sonra Steam sizin telefon numaranızı kaydedicem. Ardından E postayı sizin kendi E postanız yapacam. Ve steam hesabı artık size geçmiş olacak.
Topluluk seviyesi: 3
Hesap sıfır aa yeni oyun almıssın ha benim hesabımı aynı şey. Tek bir fark var. Daha fazlaya alırsın.
Bu oyunların toplam fiyatı : 228 TL ve içinde 30.50 TL var. 258 TL ye denk geliyor.
Tabiki fiyatı 258 TL olmayacak. Şu an için fiyat vermiyorum. Teklif usulü yapıcam.
İster yorum kısmından teklif verebilirsiniz, ister diğer iletişim kaynaklarından.
Ekran Görüntüleri: (İnanmanız açısından)
Dediğim gibi aradan günler geçtikçe hesapta elbet değişiklik oluyor. Ona göre fiyatta değişme olabilir.
Son olarak teklifleriniz bekliyorum.
İçindekiler:
Counter Strike (1.6 Sürümü)
Counter Strike Zero Deleted Scenes
Counter Strike Zero
(Bu üçü bir paket ve fiyatı 18 TL'dir.)
Counter Strike Global Offensive (24 TL) - Hiç kullanılmadı.
H1Z1 (31 TL) - Hiç kullanılmadı.
Rust (31 TL) - Hiç kullanılmadı.
King Of The Kill (31 TL) - H1Z1 le aynı şifket - hiç kullanılmadı.
Dead Bits (2 TL) - Silah oyunu
Nuclear Shot (8 TL) - Fiyatı az ama sevdiğim bir oyun (silah)
Heaven Island - VR MMO (2 TL)
Overcast - Walden and the Werewolf (2 TL)
Renegade Ops (24 TL)
Viking: Battle for Asgard (24 TL)
Alien Rage - Unlimited (31 TL)
Ekstra kütüphanemde 30.50 TL var. (ama şuan için, artacak ve fiyatı ona göre değişecek)
Not: Bunlar şuan bende (kütüphanemde) olan oyunlar. Aradan günler geçtikçe artıyor. Youtube'de çekilişlere vb. şeylere katılıyorum. Yani anlayacağınız bu oyunlar boyle kalmayacak artacaktır. Fiyatta da oyuna göre değişiklik gösterebilir.
Ödeme Yöntemleri:
Paypal
Ziraat Bankası
İletişim:
05308292386
inceoglulu@gmail.com
fb.com/onrkrkmz78
İlk olarak para hesabıma yatıcak. Güvenmezseniz TC mi verebilirim vb. gibi.
Ondan sonra Steam sizin telefon numaranızı kaydedicem. Ardından E postayı sizin kendi E postanız yapacam. Ve steam hesabı artık size geçmiş olacak.
Topluluk seviyesi: 3
Hesap sıfır aa yeni oyun almıssın ha benim hesabımı aynı şey. Tek bir fark var. Daha fazlaya alırsın.
Bu oyunların toplam fiyatı : 228 TL ve içinde 30.50 TL var. 258 TL ye denk geliyor.
Tabiki fiyatı 258 TL olmayacak. Şu an için fiyat vermiyorum. Teklif usulü yapıcam.
İster yorum kısmından teklif verebilirsiniz, ister diğer iletişim kaynaklarından.
Ekran Görüntüleri: (İnanmanız açısından)
Dediğim gibi aradan günler geçtikçe hesapta elbet değişiklik oluyor. Ona göre fiyatta değişme olabilir.
Son olarak teklifleriniz bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: