Steam hesabım çalınabilir mi?

strabon

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. 2020'de arkadaşım bir Steam hesabı verdi. O zamanlar alabileceğini bilmiyordum. O zamandan bugüne bende ve benim kartımla bir sürü oyun alındı. Hesabı geri alabilir mi? İlk mail onun üstüneydi.

Üç senedir sorun olmadıysa şimdi de sorun olacağını sanmıyorum.

Merhaba. 2020'de arkadaşım bir Steam hesabı verdi. O zamanlar alabileceğini bilmiyordum. O zamandan bugüne bende ve benim kartımla bir sürü oyun alındı. Hesabı geri alabilir mi? İlk mail onun üstüneydi.

Oyun satın almadı ise önceden alamaz, eğer aldı ise ben önceden bu hesapta şunu bunu aldım bu da dekontları derse işte o zaman alabilir. Ha gidip de eğer ben bu hesabı sattım derse 2 kişi olarak patlarsınız.

Evet alabilir, ilk mail onun üstüneymiş.
Hele ki kendisi daha önceden satın alımlar yaptıysa kolayca alabilir.

Yarına Steam hesabım çalındı konusu bekliyorum.

Çok endişeleniyorsanız hesabınıza yatırdığınız e pin falan varsa faturasını tutun. Veya kredi kartı ile para yatırdıysanız onun kanıtını tutun. Çalınırsa steam desteğe bildirir bu faturayla sahibi olduğunu kanıtlarsınız. Detaylarını araştırın.

Patlama derken ne demek istediniz? Çocuk sadece e-pin'le almış. Eskiden bayağı yakın arkadaştık ama son zamanlarda konuşmamaya başladık, ben de bundan korktum. Diğer tüm oyunları kendi kartımla 2021'den beri ben aldım.
Çocuk sadece e-pinle almış eskiden bayağı yakın arkadaştık ama son zamanlarda konuşmamaya başladık. Ben de bundan korktum, diğer tüm oyunları kendi kartımla 2021'den beri ben aldım. Gene de alır mı?

Evet alabilir, ilk mail onun üstüneymiş.
Hele ki kendisi daha önceden satın alımlar yaptıysa kolayca alabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…