Talha E.A Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #1 Merhaba, Steam hesabıma giriş yapmak istediğimde şifremin doğru olmasına rağmen kabul etmedi, yedek hesabıma da aynı şekilde giriş yapamadım. Hesabım çalınmış olabilir mi veya benim donanımında mı bir sıkıntı var?
Merhaba, Steam hesabıma giriş yapmak istediğimde şifremin doğru olmasına rağmen kabul etmedi, yedek hesabıma da aynı şekilde giriş yapamadım. Hesabım çalınmış olabilir mi veya benim donanımında mı bir sıkıntı var?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.490 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 6 Mayıs 2022 #2 Şifremi unuttum demek bu kadar mı zor? Değiştirmeyi dene de ne olmuş ne bitmiş gör.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #3 E-postana erişimin varsa şifre sıfırla, zaten çalınsa Mail'e mesaj gelir hesap bilgileri değiştirildi diye.
E-postana erişimin varsa şifre sıfırla, zaten çalınsa Mail'e mesaj gelir hesap bilgileri değiştirildi diye.