Steam oyunlarınız için yardım almak, Steam Desteğe başvurmak, geri ödeme talep etmek ve daha fazlası için Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınızın şifresini sıfırlamanız gerekiyorsa ya da çalınmış bir hesabı kurtarmak istiyorsanız destek yine mevcuttur.
help.steampowered.com
Takasta eşyaları kaybettiyseniz geri dönüş yok. En fazla raporlarsınız.
Steam oyunlarınız için yardım almak, Steam Desteğe başvurmak, geri ödeme talep etmek ve daha fazlası için Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınızın şifresini sıfırlamanız gerekiyorsa ya da çalınmış bir hesabı kurtarmak istiyorsanız destek yine mevcuttur.
help.steampowered.com
Yanlış bilgi. Kredi kartı bilgileri, ilk aldığı oyun gibi bilgiler ile hesabını geri veriyorlar. Bilmeden konuşmayın.
Sakin ol benim de başıma gelmişti Steam desteğe geliyorsun sonrsa hesabıma erişeyimorum hesabım çalındı diyorsun sonra satın aldığın bir oyunun e-posta ile gelen faturasının ekran görüntüsünü alıp Steam'e gönderiyorsun işlem nasıl tam olarak bende hatırlamıyorum bir gün sonra sana e-posta ile hazır şifre gelecek onu girince hesabın eline geçecek.