Muhammed Efe Çuhadar
Hectopat
Daha fazla
Teşekkürler.Yazıyı düzelttim biraz. Giriş kısmına direkt sorununuzu yazarak başlayın. :d
İlk satın aldığın oyunu, ilk skinini, cüzdan yüklemesi yaptıysan o kredi kartını yazarsan hallolur.
Maildeki tüm postalar sekmesine tıkladın mı ? Genelde oraya düşüyor.Bunları nereye yazacağımı bilmiyorum, Steam'den yaptığımda yukarıdaki metini filan yazdım oraya ayrıca hesabın ilk epostası, telefon numarasını da soruyordu onları da yazdım ve bir de iletişim için e-posta istiyordu iletişim için yazdığım e postayı doğrulamak için bir kod yolladığını söylüyor ama saatlerce o ekrandan çıkmamama rağmen kod gelmiyor.
Evet spam kısmına kadar her yere baktım yok.Maildeki tüm postalar sekmesine tıkladın mı ? Genelde oraya düşüyor.
Hiç bir eposta yok, zaten hesabımın çalındığını bilgisayarım sıfırlandıktan sonra giriş yapmayınca fark ettim.Anladığım kadarıyla hesabı kilitlemediniz. Hesabınız çalındığında yapmanız gereken ilk işlem hesabınızı kilitlemek olmalıydı. Hesabınızın şifresinin ve e-posta adresinin değiştiğine dair bir mailin size gelmiş olması lazım. Bu maile girin ve bu ben değilim gibi bir seçenek var ona basarak hesabınızı kilitleyin.
@Muhammed Efe Çuhadar ayrıca Steam desteğe istediğiniz kadar virüsten dolayı hesabınızın çalındığı bilgisini paylaşabilirsiniz fakat bir işe yaramaz. Hesabın sahibi olduğunuzu kanıtlamanız lazım. Hesaptaki fatura adresi, kart bilgisi ve daha önce key ile oyun aldıysanız bu keyleri paylaşabilirsiniz.
Merhaba dediğiniz gibi sadece kart bilgisi fatura bilgisiyle yardım istemeyi düşünüyorum fakat Steam desteğe belli bir eposta adresinden mi ulaşmalıyım yoksa Steam uygulamasından mı ulaşmalıyım yardımcı olur musunuz?Anladığım kadarıyla hesabı kilitlemediniz. Hesabınız çalındığında yapmanız gereken ilk işlem hesabınızı kilitlemek olmalıydı. Hesabınızın şifresinin ve e-posta adresinin değiştiğine dair bir mailin size gelmiş olması lazım. Bu maile girin ve bu ben değilim gibi bir seçenek var ona basarak hesabınızı kilitleyin.
@Muhammed Efe Çuhadar ayrıca Steam desteğe istediğiniz kadar virüsten dolayı hesabınızın çalındığı bilgisini paylaşabilirsiniz fakat bir işe yaramaz. Hesabın sahibi olduğunuzu kanıtlamanız lazım. Hesaptaki fatura adresi, kart bilgisi ve daha önce key ile oyun aldıysanız bu keyleri paylaşabilirsiniz.
Anladığım kadarıyla hesabı kilitlemediniz. Hesabınız çalındığında yapmanız gereken ilk işlem hesabınızı kilitlemek olmalıydı. Hesabınızın şifresinin ve e-posta adresinin değiştiğine dair bir mailin size gelmiş olması lazım. Bu maile girin ve bu ben değilim gibi bir seçenek var ona basarak hesabınızı kilitleyin.
Anladığım kadarıyla hesabı kilitlemediniz. Hesabınız çalındığında yapmanız gereken ilk işlem hesabınızı kilitlemek olmalıydı. Hesabınızın şifresinin ve e-posta adresinin değiştiğine dair bir mailin size gelmiş olması lazım. Bu maile girin ve bu ben değilim gibi bir seçenek var ona basarak hesabınızı kilitleyin.