Destek talebi açtım. Cevap bekliyorum. Demek istediği orada hesabımı ararken kendi mailim yerine rastgele bir mail yazmaktı. O mail çıkmayınca hesap ismiyle arama butonu çıkıyor.
Oradan da e postaya erişemiyorum butonuna ulaşıyorum.
Hesabı geri aldım üstüne bir de Kaspersky aldım 1 yıllık. Umarım yine bir salaklık etmem.
Destek talebi açtım. Cevap bekliyorum. Demek istediği orada hesabımı ararken kendi mailim yerine rastgele bir mail yazmaktı. O mail çıkmayınca hesap ismiyle arama butonu çıkıyor.
Oradan da e postaya erişemiyorum butonuna ulaşıyorum.
Hesabı geri aldım üstüne bir de Kaspersky aldım 1 yıllık. Umarım yine bir salaklık etmem.
Teşekkürler, bir de bu hesapları elegeçiren kişiler Steam, Origin, Epic, hoyoverse gibi yerden gelen tüm mailleri filtreledikleri için gelmiş ve gelecek tüm mailler siliniyor başına gelen kişiler dikkat etsin filtrelemeleri kaldırsınlar.
Dostlar bilgisayarıma virüs bulaştırdım sanırım ve Steam Instagram hesabım çalındı. Instagram'i geri aldı fakat Steam'in mail adresini değiştirmişler. Ne yapmam gerek?
Kendi mail adresimi yazınca eski bir hesabım çıkıyor.
Aldığım bazı skinlerin faturası mailimde duruyor. İşe yarar mı? Elimden geldiğince doğru yazmaya çalışıyorum ama elim ayağım titriyor şu an sinirden.
Şöyle söyleyeyim, benim de hesabım çalınmıştı ve marketten aldığım Steam cüzdan kodlarını hesabım çalınınca bir yerde girmiştim, eski Gmail hesabıma şifre sıfırlama vs. gelip şifremi değiştirdim ve hesabımı geri aldım sadece 15 günlük pazar banı yedim. 2-3 saat sürdü Mail'in gelmesi.
Şöyle söyleyeyim, benim de hesabım çalınmıştı ve marketten aldığım Steam cüzdan kodlarını hesabım çalınınca bir yerde girmiştim, eski Gmail hesabıma şifre sıfırlama vs. gelip şifremi değiştirdim ve hesabımı geri aldım sadece 15 günlük pazar banı yedim. 2-3 saat sürdü Mail'in gelmesi.