Steam hesabım çalındı

Rakmoasssss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Valve CS:GO beta kodu tağıtıyor sandım, ben de hesabımı girdim. Meğerse fakemiş. Hesabımı geri almanın bir yolu var mı? Steam desteğe yazsam yardımcı olur mu?

Evet olur, geçmiş olsun.

Arkadaşlar Valve CS:GO beta kodu tağıtıyor sandım, ben de hesabımı girdim. Meğerse fakemiş. Hesabımı geri almanın bir yolu var mı? Steam desteğe yazsam yardımcı olur mu?

Eki Görüntüle 1714089

Ben az kalsın kanıyordum. Steam desteğe kaç saat önce bildirimde bulundum ama hala cevap gelmedi. Geçmiş olsun yardımcı olurlar.

Ben az kalsın kanıyordum. Steam desteğe kaç saat önce bildirimde bulundum ama hala cevap gelmedi. Geçmiş olsun yardımcı olurlar.

Vallahi arkadaşla telefonumda halan açık hesabım onun fotolarını yolladım inansınlar diye inşallah yardım ederler.

Bunun neyine kandınız anlamadım. Abonesi az olan bir YouTube hesabı nasıl Valve'nin olabilir.

Kanka ikinci hesap açıp öyle dağıtıyorlar sandım serverleri daha rahat eder diye düşündüm çünkü videoları milyonlar izlenmişti.

Videoları milyonlar izlenmiş değil. Valve'ın kanalındaki videoları kendi kanallarında öne çıkarıyolarlar.

Ama aslında öyle videoları yok. Sadece öne çıkarma olarak düşün.

Fake hesaptan deneyecektim ama siz benim yerime denemissiniz destege yayın linkiyle beraber mesaj atin.

Kanka Türkçe bir şekilde yazdım her şeyi Türkçe geri dönüş yapıyorlar değil mi?

Reis videoları silmişler Valve'ın CS2 Source tanıtım videoları vardı hepsi en az 10M izlenmişti. keşke onlarıda ss alsaydım ya

Heee tamam bende yanlış anladım tamam şu an kafam çok karışık soğuk soğuk terler atıyorum oruç halimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…