Mertau Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 954 Çözümler 4 30 Mart 2023 #11 snaks dedi: hesabı sattım demedimki zaten çaldılar dedim Genişletmek için tıkla... "dün birine satacaktım adam hesabımı tam aldı parası geldi bende bilgileri verdim"
snaks dedi: hesabı sattım demedimki zaten çaldılar dedim Genişletmek için tıkla... "dün birine satacaktım adam hesabımı tam aldı parası geldi bende bilgileri verdim"
Lyk7a Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.528 Çözümler 7 Yer Türkiye, Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050Tİ i5-12500H 512GB M.2 SSD 16GB RAM Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #12 Mertau dedi: "Dün birine satacaktım adam hesabımı tam aldı parası geldi bende bilgileri verdim" Genişletmek için tıkla... Ne dediğini daha kendide bilmiyor
Mertau dedi: "Dün birine satacaktım adam hesabımı tam aldı parası geldi bende bilgileri verdim" Genişletmek için tıkla... Ne dediğini daha kendide bilmiyor
S snaks Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #13 Jotloki dedi: Steam destek verir hesabı dediğin bilgileri attıysan. Genişletmek için tıkla... inşallah snaks dedi: adam almıyorum hesabı dedi Genişletmek için tıkla... Jotloki dedi: Steam destek verir hesabı dediğin bilgileri attıysan. Genişletmek için tıkla... nezaman verir 1gün3 saat oldu ve adam skinleri satıcak çok çaresizim ne yapıcağımı bilmiyorum Son düzenleme: 31 Mart 2023
Jotloki dedi: Steam destek verir hesabı dediğin bilgileri attıysan. Genişletmek için tıkla... inşallah snaks dedi: adam almıyorum hesabı dedi Genişletmek için tıkla... Jotloki dedi: Steam destek verir hesabı dediğin bilgileri attıysan. Genişletmek için tıkla... nezaman verir 1gün3 saat oldu ve adam skinleri satıcak çok çaresizim ne yapıcağımı bilmiyorum
Mertau Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 954 Çözümler 4 31 Mart 2023 #14 snaks dedi: inşallah nezaman verir 1gün3 saat oldu ve adam skinleri satıcak çok çaresizim ne yapıcağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam 2fa açık guardlı hesaba adam nasıl erişti?
snaks dedi: inşallah nezaman verir 1gün3 saat oldu ve adam skinleri satıcak çok çaresizim ne yapıcağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam 2fa açık guardlı hesaba adam nasıl erişti?
S snaks Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #15 PlaTfps dedi: Hocam hesabı alırsınız geri belki de inşallah VAC falan yemez hesap veya skinler uçup gitmez. Genişletmek için tıkla... SAPA SAĞLAM GELDİ ŞÜKRLER OLSUN
PlaTfps dedi: Hocam hesabı alırsınız geri belki de inşallah VAC falan yemez hesap veya skinler uçup gitmez. Genişletmek için tıkla... SAPA SAĞLAM GELDİ ŞÜKRLER OLSUN