Steam hesabım çalındı

Steam Guard olmasına rağmen arada aktifleşiyor IP adresi Rusya gözüküyor.

Desteke yazdım

Şu anki e postayı istiyor ama e-posta değiştirildiği için omuyor

Daha önce satın alım yaptıysan desteğe kanıt olarak ver e-posta mailinde olan faturanı.

EA FC 24 ETS 2 falan vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yıl olmuş 2024 hala bu tarz tuzaklara düşenler var. Benim sınıf arkadaşım ben bilinçli olmasam telefonumu hackliyordu. Yani en yakın arkadaşınız bile olsa bu tuzaklara gelmeyeceksiniz. Sonra o arkadaşımı engelledim gerisini siz düşünün.

Evet ya bu aralar gerçekten bin kere denk geldim bu linklere. Nasıl link ile çalabilirler ki hesabı.

Nasıl çalıyorlar? Adam web site yapıyor mesela siz herhangi bir yazı bile yazsanız yazı web sitenin dosyasına Log'a düşüyor.

Daha önce satın alım yaptıysan desteğe kanıt olarak ver e-posta mailinde olan faturanı.

O alışverişte kullandığım kartın bilgilerini istiyorlar ama o kartı iptal ettirdiğim için yapamıyorum.
Faturada çok eskilerde o yüzden bulmam biraz zor olabilir ama yine teşekkürler.

O alışverişte kullandığım kartın bilgilerini istiyorlar ama o kartı iptal ettirdiğim için yapamıyorum.
Faturada çok eskilerde o yüzden bulmam biraz zor olabilir ama yine teşekkürler.
Mail'de biraz araştırmadan bulamazsınız. Kanıt yok ise hesapta yok.

Ben e-postada hiç mail biriktirmiyorum güvenlik için ne olur ne olmaz, hesabı çaldırırsam yanlışlıkla falan diye. Steam'de 5-10 tane alışverişimin faturasını yazıcıda çıktı alıp sonra hepsini sildim mailde. Steam'e kanıt gönderirken dosya yükleme yeri de var galiba, çıktıları saklıyorum ne olur ne olmaz diye

Konu sahibi umarım hesabı geri alır ve VAC ban yemez umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…