Steam Hesabım Çalındı

Derhal Steam Support'a yazın, beklemeyin bile. Hesabın detaylarını eski haline getirebiliyorlar. Birde nasıl başardınız çaldırmayı?
 
Peki telefon numarası nasıl değişti ne olursa olsun eski numaraya onay geliyor. Senin telefona onay gelmesi lazımdı.
Arkadaşımız hesap satışı yapmaya çalışıyordu. GeT gibi yüksek güvenlikli satış yöntemleri yerine güvenmemesi gereken kişilere güvenip kendi hesabını kaptırdı.

Yani şuan hesabı geri alamasa da tek suçlusu kendisi. İnsanların ailesine dahi güvenmemesi gerektiğini öğrenmesi gerekiyor. Bir tek kendine güven. Şüpheci olmak bir şey kaybettirmez sana.
 
Adam, hayatı 2 satırda özetlemiş.
 
Steam hesap satın alma ve satma kural ihlalidir.
E-posta, telefon, şifre nasıl değişir. E-posta değişse telefona uyarı gelir telefon değişse gene uyarı gelir. Senin telefona uyarı gelmeden hesap değişmez vereyim şifremi sana ha de hesabı ele geçir. Şu anda gözümde dolandırıcısın hesabını satmış tüm bilgilerini vermiş sonrasında geri almanın peşindesin izlenimi uyandı.
 
Steam hesaplarını nasıl çaldırıyorsunuz anlam veremiyorum. Tüm bilgilerini ve telefonunu çaldırsan bile Steam Guard'ı kaldırma talep edildikten 15 gün sonra kalkıyor.
 
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim hesabımı dün akşam saat 22 civarı geri aldım
1-Steam hesabıma web den girdim dün tablet imi kullanarak sonra hesabım çalındı.
2- @hayaksisheytan açtığım konuda ne yazıyor iyi bir teklif verilirse sata bilirim yazıyor oraya fiyat bile yazılmamış , insanları suçlamak bu kadar kolay olmamalı.
 
Geçmiş olsun. Geri alabilmen iyi olmuş. Bir ara benim de hesabım çalınmıştı, her şeyini değiştirmişlerdi. Ben de hesabın benim olduğunu kanıtlamak için Steam Destek'e kredi kartının ön ve arka yüzünün fotoğrafını atmıştım hesabımı yarım saat geçmeden geri vermişlerdi.
 
Ben yazından dolayı yorumumu yaptım. Büyük ihtimal şifre değiştirmeye falan çalıştın hesabını bug a soktun daha önce battlenet, origin, steam benim başıma geldi birçok kişininde başına gelmiştir. Sen de giremeyince hesabım çalındı zannettin. Sms+email+key üreten program korumalı hesabı çalmak imkansız. Çalan kişi telefonunu da çalmalı. Yada telefonuna yakın çevrenden biri ise bakarsa olabilir. Sen tüm korumaların kırıldığını söyledin haberin olmadan buda imkansız gibi bir şey haberin olmadan. Oldu da süper bir hacker hesabını çaldı ilk yapması gerekeni yapmadı mı ? oda 3 farklı kart ile işlem yapmak örnek 2 arkadaşından 5 er tl lik oyun alır kendi kartı ile de 2 - 3 adet 5 er tl lik oyun alır son işlemlere 5 kayıt yükler ha de al bakalım geri alabilirsen.
Steam hesabı alıp satmak kural ihlali lakin oldu da aldınız yapmanız gereken hemen 5 adet işlem yapmak. Geri alınmayı çıkmaza sokacak bir işlemdir.
 
Geri almanıza sevindim. Satılık bölümündeki konunuza bir göz atmıştım, Steam'de alınmadık oyun kalmamış .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…