WretSS Kilopat Katılım 11 Kasım 2017 Mesajlar 665 Çözümler 5 Yer TÜRKİYE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 13 Temmuz 2018 #21 Silinen üye dedi: Geri almanıza sevindim. Satılık bölümündeki konunuza bir göz atmıştım, Steam'de alınmadık oyun kalmamış . Genişletmek için tıkla... Size bir soru daha sorucam benim kredi kartlarim fln kalkmış ve onlari ekliyemiyorum bunu nasil cözerim?
Silinen üye dedi: Geri almanıza sevindim. Satılık bölümündeki konunuza bir göz atmıştım, Steam'de alınmadık oyun kalmamış . Genişletmek için tıkla... Size bir soru daha sorucam benim kredi kartlarim fln kalkmış ve onlari ekliyemiyorum bunu nasil cözerim?
W Wero Ziyaretçi 13 Temmuz 2018 #22 WretSS dedi: Size bir soru daha sorucam benim kredi kartlarim fln kalkmış ve onlari ekliyemiyorum bunu nasil cözerim? Genişletmek için tıkla... Güzel soru. En son Steam'e kredi kartı ekleyeli 15 ay olmuş . Yani hatırlamıyorum. İnternetten bakabilirsiniz.
WretSS dedi: Size bir soru daha sorucam benim kredi kartlarim fln kalkmış ve onlari ekliyemiyorum bunu nasil cözerim? Genişletmek için tıkla... Güzel soru. En son Steam'e kredi kartı ekleyeli 15 ay olmuş . Yani hatırlamıyorum. İnternetten bakabilirsiniz.