Steam hesabım çalındı

Makaleler
21
Daha fazla  
Bugün biraz dalgınlığımdan dolayı bir siteye steam kullanıcı adımı ve şifremi verdim. 30 saniye sonra hesabımın şifresi değişti ve çalındı. Ticket attım ama süreç nasıl işleyecek merak ediyorum. Steam Guard'ım var. Steam Cüzdan Kodu alışveriş dekontum da var. E-posta adresi de bende. Bu bilgiler hesabın benim olduğunun kanıtı için yeterli midir? Ticket'ın cevap alması ne kadar sürer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurtarırsın diye düşünüyorum en son kullandığın kredi kartı biliyorsan onu da istiyorlar bir de en son kullandığın key de önemli bunları biliyorsan çok rahat alırsın.

Şifreyi değiştir. :d?
Keşke bu kadar kolay olsaydı Şifreyi değiştirince e-posta adresini falan da değiştirmiş o yüzden alamadım bir türlü.
Kurtarırsın diye düşünüyorum en son kullandığın kredi kartı biliyorsan onu da istiyorlar bir de en son kullandığın key de önemli bunları biliyorsan çok rahat alırsın.
Teşekkürler. Peki attığım ticket'a ne zaman yanıt gelir?
Şifre değiştirmeyle ilgili her şeyi denedim. Eski e-posta adresimle aradığım hesaplarda eski hesaplarım çıkıyor çalınan hesap maalesef çıkmıyor. E-posta adresi, Telefon numarası gibi hesaba girebileceğim tüm bilgiler gitmiş. Ticket'ın yanıtlanmasını bekleyeceğim artık.

Son düzenleme:
Gereken bilgilerin hepsini verdiyseniz 1 gün içerisinde bile geri alabilirsiniz. Bekleyiniz.

Dün aksam benimde hesabim calındı ve icindeki 800TLlik bicagimi kendi hesabina atmis. Ben de ticket attim Steam guarda bıcağımı geri verirler mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…