K KungFu-Elite Hectopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 25 23 Mayıs 2019 #11 Arkadaş Eklemek İsterseniz MuratKinq dedi: O Websitenin adını bizede söylersen iyi olur ☺ Genişletmek için tıkla... biraz komik ama arkadaşım attı banada goodkey.fun Arkadaşım derken yanlışlıkla steamdan arkadaş eklediğim bir rus
Arkadaş Eklemek İsterseniz MuratKinq dedi: O Websitenin adını bizede söylersen iyi olur ☺ Genişletmek için tıkla... biraz komik ama arkadaşım attı banada goodkey.fun Arkadaşım derken yanlışlıkla steamdan arkadaş eklediğim bir rus
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 23 Mayıs 2019 #12 Hesabınız çalınmamış, siz vermişsiniz.
MuratKinq Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyal Medya Uzmanı 23 Mayıs 2019 #13 KungFu-Elite dedi: goodkey Genişletmek için tıkla... Elin rusu oltayı atmış sende sazan gibi oltaya gelmişsin asla tıklama öyle şeylere
KungFu-Elite dedi: goodkey Genişletmek için tıkla... Elin rusu oltayı atmış sende sazan gibi oltaya gelmişsin asla tıklama öyle şeylere
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 23 Mayıs 2019 #14 Mümkünse yüzyüze tanımadığınız kişileri eklememeye çalışın. Son zamanlarda açılan kaçıncı konu oldu bu sayamadım.
Mümkünse yüzyüze tanımadığınız kişileri eklememeye çalışın. Son zamanlarda açılan kaçıncı konu oldu bu sayamadım.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 23 Mayıs 2019 #15 KungFu-Elite dedi: Biraz komik ama arkadaşım attı bana goodkey.bilmemne Arkadaşım derken yanlışlıkla Steam'den arkadaş eklediğim bir Rus Genişletmek için tıkla... Tanımadığınız Rus'dan gelen ve hiçbir anlamı olmayan linke mi tıklıyorsunuz? Üstüne üstlük giriş yapmışsınız. Özür dilerim beynim küçüldü. Linkin ismini içinizden 3 defa tekrarlarsanız olta kazanırsınız.
KungFu-Elite dedi: Biraz komik ama arkadaşım attı bana goodkey.bilmemne Arkadaşım derken yanlışlıkla Steam'den arkadaş eklediğim bir Rus Genişletmek için tıkla... Tanımadığınız Rus'dan gelen ve hiçbir anlamı olmayan linke mi tıklıyorsunuz? Üstüne üstlük giriş yapmışsınız. Özür dilerim beynim küçüldü. Linkin ismini içinizden 3 defa tekrarlarsanız olta kazanırsınız.
K KungFu-Elite Hectopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 25 23 Mayıs 2019 #16 21584 dedi: Mümkünse steamden yüzyüze tanımadığınız kişileri eklememeye çalışın. Son zamanlarda açılan kaçıncı konu oldu bu sayamadım. Genişletmek için tıkla... time to abandon ship dedi: Hesabınız çalınmamış, siz vermişsiniz. Genişletmek için tıkla... açıkçası yüzyüze konustugum arkadasım dediğim kişiyide aynı kişi baitlemiş yani tek oltada 2 balık gibi
21584 dedi: Mümkünse steamden yüzyüze tanımadığınız kişileri eklememeye çalışın. Son zamanlarda açılan kaçıncı konu oldu bu sayamadım. Genişletmek için tıkla... time to abandon ship dedi: Hesabınız çalınmamış, siz vermişsiniz. Genişletmek için tıkla... açıkçası yüzyüze konustugum arkadasım dediğim kişiyide aynı kişi baitlemiş yani tek oltada 2 balık gibi