Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.338 Çözümler 59 23 Aralık 2020 #1 Tanımadığım insanların profillerine kendi çizimimin linkini atıyorum, merry christmas falan yazıyorum. Kısacası, kendi profilime yorum kasmaya çalışıyorum ve yüksek seviyeli olanları arkadaş ekliyorum. Sizce Steam hesabım çalınır mı?
Tanımadığım insanların profillerine kendi çizimimin linkini atıyorum, merry christmas falan yazıyorum. Kısacası, kendi profilime yorum kasmaya çalışıyorum ve yüksek seviyeli olanları arkadaş ekliyorum. Sizce Steam hesabım çalınır mı?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 23 Aralık 2020 #2 Özel mesajdan gelen güvensiz linklere tıklamazsan çalınmaz.
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.338 Çözümler 59 23 Aralık 2020 #3 Rashmore dedi: Özel mesajdan gelen güvensiz linklere tıklamazsan çalınmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Rashmore dedi: Özel mesajdan gelen güvensiz linklere tıklamazsan çalınmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.841 Çözümler 15 23 Aralık 2020 #4 @Lyrax52 Tecrübelidir. (çalma konusunda değil)
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 23 Aralık 2020 #5 Eğer kullanıcı adını ve şifreni yanlış kiiye atmazsan çalınmaz. Kullanıcı adın ile nickname farklı olsun, garantiye alırsın. Perceival dedi: @Lyrax52 tecrübelidir. (Çalma konusunda değil) Genişletmek için tıkla...
Eğer kullanıcı adını ve şifreni yanlış kiiye atmazsan çalınmaz. Kullanıcı adın ile nickname farklı olsun, garantiye alırsın. Perceival dedi: @Lyrax52 tecrübelidir. (Çalma konusunda değil) Genişletmek için tıkla...