Dotquard Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #1 Profilim nasıl sizce? Önerilerinizi bekliyorum. https://steamcommunity.com/id/Dotquard/
dynovers Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #2 Hocam şu animeli görseli ve benzerlerini nerede bulabilirim? Şahsen profili beğendim bu arada.
Ethem Dizdar Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 758 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2023 #3 Normalde anime tarzını sevmem ama profiliniz çok güzel.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #4 Muhtemelen artwork'ü birinden çalmışsın, arka planla artwork uyumlu değil. 2. vitrin de çok kötü gözüküyo anlamsız ve cringe.
Muhtemelen artwork'ü birinden çalmışsın, arka planla artwork uyumlu değil. 2. vitrin de çok kötü gözüküyo anlamsız ve cringe.
Dotquard Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #5 mantion dedi: Muhtemelen artwork'ü birinden çalmışsın, arka planla artwork uyumlu değil. 2. vitrin de çok kötü gözüküyo anlamsız ve cringe. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim önerin için öncelikle, çizimle arka plan siyah olsun diye öyle yaptım 2. Vitrine gelirsek profilde kendimi tanıtmak ve bana ulaşacakları yerler bırakmak istedim 2 level sonra değiştireceğim zaten.
mantion dedi: Muhtemelen artwork'ü birinden çalmışsın, arka planla artwork uyumlu değil. 2. vitrin de çok kötü gözüküyo anlamsız ve cringe. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim önerin için öncelikle, çizimle arka plan siyah olsun diye öyle yaptım 2. Vitrine gelirsek profilde kendimi tanıtmak ve bana ulaşacakları yerler bırakmak istedim 2 level sonra değiştireceğim zaten.