A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 13 Ağustos 2023 #1 Steam hesabım sizce nasıl? 10 üzerinden puan verecek olursanız kaç puan verirsiniz, profilimde neleri değiştirebilirim? Oyun zevkim sizce iyi mi Hesabım: https://steamcommunity.com/id/ardaflix/ Sergilenen rozeti nasıl kaldırdığım: Rehber: Steam sergilenen rozeti kaldırma
Steam hesabım sizce nasıl? 10 üzerinden puan verecek olursanız kaç puan verirsiniz, profilimde neleri değiştirebilirim? Oyun zevkim sizce iyi mi Hesabım: https://steamcommunity.com/id/ardaflix/ Sergilenen rozeti nasıl kaldırdığım: Rehber: Steam sergilenen rozeti kaldırma
Wixre Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 711 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: GIGABYTE B450M S2H İşlemci: AMD RYZEN 5 3600 Ssd: XPG 512GB SX8100 PCIe Gen3x4 M.2 SSD Ram: XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3200MHz Ekran Kartı: EVGA GeForce GTX 1650 SUPER SC ULTRA Klavye: SteelSeries Apex 100 Mouse: Razer Deathadder v2 x Hyperspeed Kulaklık: Razer BlackShark V2 X Kablolu Kulaklık Telefon İphone 13 128Gb Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 Hocam anladığım kadar Witcher oyunlarını seviyorsunuz diye anladım doğru mu hocam.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2023 #3 Baya iyi
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 13 Ağustos 2023 #4 "ARDAFLIX" yazısı dışında güzel, o ne öyle 2014 Youtube introları gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
"ARDAFLIX" yazısı dışında güzel, o ne öyle 2014 Youtube introları gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 13 Ağustos 2023 #6 Wixre dedi: Hocam anladığım kadar Witcher oyunlarını seviyorsunuz diye anladım doğru mu hocam. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. kino dedi: "ARDAFLIX" yazısı dışında güzel, o ne öyle 2014 YouTube introları gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güldürdünüz hocam
Wixre dedi: Hocam anladığım kadar Witcher oyunlarını seviyorsunuz diye anladım doğru mu hocam. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. kino dedi: "ARDAFLIX" yazısı dışında güzel, o ne öyle 2014 YouTube introları gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güldürdünüz hocam
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.011 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #7 1180 saat Manhunt, toplam 1540 saat postal serisi oynayacak kadar ne yaşadınız hocam? Artı olarak ekleyeyim Half-Life serisine bağımlı olacak kadar seven biriyim ama bu Half-Life istatistikleri benim için bile fazla.
1180 saat Manhunt, toplam 1540 saat postal serisi oynayacak kadar ne yaşadınız hocam? Artı olarak ekleyeyim Half-Life serisine bağımlı olacak kadar seven biriyim ama bu Half-Life istatistikleri benim için bile fazla.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2023 #8 kino dedi: "ARDAFLIX" yazısı dışında güzel, o ne öyle 2014 Youtube introları gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gerçekten şimdi farkettim ama kalsın çok takılma.(Hocam 4060ti hayırlı olsun )
kino dedi: "ARDAFLIX" yazısı dışında güzel, o ne öyle 2014 Youtube introları gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gerçekten şimdi farkettim ama kalsın çok takılma.(Hocam 4060ti hayırlı olsun )
Drisa Hectopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 513 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #9 Berbat ötesi iyi.
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 13 Ağustos 2023 #10 ardanoir dedi: Steam hesabım sizce nasıl? 10 üzerinden puan verecek olursanız kaç puan verirsiniz, profilimde neleri değiştirebilirim? Oyun zevkim sizce iyi mi Hesabım: https://steamcommunity.com/id/ardaflix/ Sergilenen rozeti nasıl kaldırdığım: Rehber: Steam sergilenen rozeti kaldırma Genişletmek için tıkla... Profile o şekilde Ardaflix yazısı gibi fotoğraf/videoları nasıl ekliyorsunuz? Profiliniz güzel olmuş bu arada.
ardanoir dedi: Steam hesabım sizce nasıl? 10 üzerinden puan verecek olursanız kaç puan verirsiniz, profilimde neleri değiştirebilirim? Oyun zevkim sizce iyi mi Hesabım: https://steamcommunity.com/id/ardaflix/ Sergilenen rozeti nasıl kaldırdığım: Rehber: Steam sergilenen rozeti kaldırma Genişletmek için tıkla... Profile o şekilde Ardaflix yazısı gibi fotoğraf/videoları nasıl ekliyorsunuz? Profiliniz güzel olmuş bu arada.