Arkadaşlar artık oyun oynayamayacağım derslerime odaklanmam lazım ve içinde birkaç değerli oyunumun bulunduğu Steam hesabımı satmayı düşünüyorum. Satacağım fiyat önemli çünkü kitap defter çanta masrafı gibi şeyleri bununla gideririm diye düşünüyorum. Kalanını da okul harcamalarında ilerleyen zamanda yapmayı planlıyorum. O yüzden güzel bir fiyata satmam gerekiyor. SS'leri de şöyle bırakıyorum:
This page will calculate the approximate value of your Steam account by looking up your games on your Steam community profile, using the current prices for each game on the Steam store.
60-70TL gibi bir fiyata satılır diye tahmin ediyorum. En fazla 100TL olabilir bence. Oyunlar sürekli indirime giren oyunlar olduğu için böyle bir fiyat verdim.
This page will calculate the approximate value of your Steam account by looking up your games on your Steam community profile, using the current prices for each game on the Steam store.
60-70TL gibi bir fiyata satılır diye tahmin ediyorum. En fazla 100TL olabilir bence. Oyunlar sürekli indirime giren oyunlar olduğu için böyle bir fiyat verdim.
Satmayı çok istiyorum fakat günümüz alıcılarının cimriliği beni çok korkutuyor. İyi bir fiyata vermek istediğimi zaten söyledim, eğer bildiğiniz satabileceğim güzel platform varsa önerinizi beklerim.
Evet doğru yere bakıyorsunuz. Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.
Satmayı çok istiyorum fakat günümüz alıcılarının cimriliği beni çok korkutuyor. İyi bir fiyata vermek istediğimi zaten söyledim, eğer bildiğiniz satabileceğim güzel platform varsa önerinizi beklerim.
Geniş açıdan baksak güzel oyunlar ama bazıları için indirime girmiş ya da ücretsiz verilmiş olmaları istediğiniz fiyatın altına indiriyordur haliyle. Birkaç foruma daha ilan bırakın. Umarım istediğiniz fiyattan gider.