Steam hesabım tehlikede

Arkadaş böyle şeyler arkadaşlarımın başına da geldi. Hiç de güvende hissettirmiyor şu an Steam.

Apileri temizle API nedir kısaca anlatayım tuzak link gibi düşün seni tuzağa düşürüyolar bunları genellikle fake CS:GO kasa sitelerinde yaparlar bir kontrol et tüm apileri temizle.

Apileri temizle API nedir kısaca anlatayım tuzak link gibi düşün seni tuzağa düşürüyolar bunları genellikle fake CS:GO kasa sitelerinde yaparlar bir kontrol et tüm apileri temizle.
Tamamdır teşekkür ederim.

API ne? Nasıl sileriz? Ayrı konu açsam sizi bir araya toplayamayabilirim lütfen cevaplar mısınız

@ExX 15 gün takas banı var diye hesabı kaptıracaksın değiştir şu şifreyi.
Değiştirdim dedim ya zaten. Yapabileceğim herşeyi yaptım, Malwarebytesle tarattım birkaç tane detections çıktı, Hesabıma bağlı olan e-postayı değiştirdim ve şuanda apileri siliyorum.

Arkadaşlar saçma sapan skin sitelerine günübirlik beleşe kasa açtırıyor diye kaydolmayın en basit çözüm bu

Aile pinini aktifleştirmeni öneririm Steam'e girerken senden koyduğu PIN'i istiyor koyman sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…