Steam hesabıma biri giriyor

Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Konum başlıkta görüldüğü gibidir. Steam hesabıma dün ben uyurken birisi girdi tüm arkadaşlarımı silmiş ve Steam nick name'i "benyalancıyım" şeklinde değiştirmiş ama kafamı karıştıran şey Steam guard'ın açık olması. Yani Steam Guard'ı aşması gerekiyor ve bana mesaj bile gelmedi. Hemen şifreyi değiştirdim. Steam hesabım sadece bir akrabamın bilgisayarında kayıtlı. Onların yapması mümkün değil bilgisayardan anlamazlar ama işte sorun bariz arkadaşlar bir el atın bayağı uzattım ama içime korku girdi o kadar emek var boşa gitmesin.

Giriş kayıtlarından bir bakın nereden girişmiş.

Dolandırıcı falan olsa arkadaşlarını silip adını değiştirceğini sanmam. Bence bunu yapan %99.9 çok samimi olduğun bir arkadaşın. Telefonuna girip yapmış olabilir. Veya senden habersiz bilgisayarına girmiş olabilir. En yakınlarından şüphelenmelisin.

Akrabanın bilgisayarına giren bir başkası da yapmış olabilir. Steam hesabını kendi bilgisayarında dahi kapatmayı ihmal etme.

Giriş kayıtlarından bir bakın nereden girişmiş.
Giriş kayıtlarına mobilden nasıl girebilirim? Uzun süredir bir bilgisayara erişimim yok.
Arkadaş dediniz de geçen şöyle bir durum oldu. Bir arkadaşıma bilgisayarım olmadığı için hesabımı emanet etmiştim sonra hesabı geri alıp şifreyi değiştirmiştim. O yapmış olabilir mi? Sadece kullanıcı adı ile hesabıma girebilir mi?

Neden ben yalancıyım desin ki dolandırıcı?yakın arkadaşlarından biridir kesin.

Giriş kayıtlarına bak. Ticket at bu konu hakkındaki detayları iste Steam'dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…