GrabeN Femtopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #1 Steam Guard eski telefon numaramda kayıtlı olduğu için Steam Guard koduma erişimim yok. Gmail'ime erişimim var. Acaba nasıl hesabımı geri alabilirim?
Steam Guard eski telefon numaramda kayıtlı olduğu için Steam Guard koduma erişimim yok. Gmail'ime erişimim var. Acaba nasıl hesabımı geri alabilirim?
SeyidFalan Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #2 GrabeN dedi: Steam Guard eski telefon numaramda kayıtlı olduğu için Steam Guard koduma erişimim yok. Gmail'ime erişimim var. Acaba nasıl hesabımı geri alabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam Yardım help.steampowered.com Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcımı sildim veya kaybettim kısmına tıkla.
GrabeN dedi: Steam Guard eski telefon numaramda kayıtlı olduğu için Steam Guard koduma erişimim yok. Gmail'ime erişimim var. Acaba nasıl hesabımı geri alabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam Yardım help.steampowered.com Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcımı sildim veya kaybettim kısmına tıkla.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Ağustos 2021 #3 Destek açıp yardım isteyin satın alım işlemindeki kart bilgileri vb şeyler isteyecekler sonra verdikten sonra açarlar.
Destek açıp yardım isteyin satın alım işlemindeki kart bilgileri vb şeyler isteyecekler sonra verdikten sonra açarlar.