Steam hesabımdaki CS:GO kasası kayboldu

Satın alındıysa cüzdana para eklenir ve maile bildirim gelir.

Rüyalar ve kabuslar kasası vardı benim 3 adet toplam hepsini pazara koydum 2'si pazarda ama bir tane si kaybolmuş ve gözükmüyor hiçbir yerde benim kasam nereye gitmiş olabilir.

Kral pazar a gir Steam uygulamasından geçmişe bak satmışsındır veya biri takaslamıştır hesabına başkasının erişimi varsa.

Kral pazar a gir Steam uygulamasından geçmişe bak satmışsındır veya biri takaslamıştır hesabına başkasının erişimi varsa.

Takas geçmişide olur. Yanlış hatırlamıyorsam onuda kontrol edebilirsin.

Hesaba hiç kimsenin erişimi yok şimdi görsel atacağım.
,
Adsız.png

Kral liste oluşturmuşsun daha satılmamış

Aktif listelemelerime tıklayıp çöp işaretine basıp kasayı envantere alabilrisin daha ucuza satışa koyasran 50 kuruş flan satılır piyasası değildir 9 TL muhtemelen.

Aktif listelemelerime tıklayıp çöp işaretine basıp kasayı envantere alabilrisin daha ucuza satışa koyasran 50 kuruş flan satılır piyasası değildir 9 TL muhtemelen.

1692447565706.png

Yılan ısırığı kasası aslında satılmış olması lazım rüyalar kabusunun piyasasıda 32 TL'den gider

1692447601815.png

Yok hocam 3 tane vardı bu kasadan sadece 2'si gözüküyor bir tane eksik.

Kral liste oluşturmuşsun daha satılmamış

Hocam 3 kasam vardı 1 tanesi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı