Steam hesabımdaki eşyalar benim iznim dışında satılmış

200440

Kilopat
Arkadaşlar Steam CS2 envanterimde olan itemler benim onayım olmadan satılmış ve çoğunu yeni aldığım için trade banı vardı 3-5 gün bu nasıl mümkün olabiliyor. Ve değer 0, 03$ dolar olan DotA 2 kartları 0, 96$den alınmış ve oyun kütüphanemde bile yok bunları geri alabilir miyim Steam desteğe yazsam yardımcı olabilecek var mı?

Eğer doğru söylüyorsan kanıtlama şansın olabilir. Fakat eğer bu itemler başkasına satıldıysa onlardan geri iade alınması gerekir ve bunu yapmaları mümkün değil gibi geliyor. Bu arada para geldi mi cüzdanına?

Para cüzdanıma gelmedi bekleyen bakiye olarak duruyor
pazar geçmişimin sslerini aldım ve hiçbir şekilde pazarda satılan bir şeyin onaylama bağlantısı steam uygulamama gelmedi. İtemlerin bağzılarını yeni almıştım ve satılması için 7 gün beklememiz gerekiyor normalde nasıl satıldı aklım almıyor 2-3 dolarlık şeyleri 97centten satmışlar şifremi değiştirdim desteğe ticket oluşturdum ssleri attım

Aynısı başıma geldi ve 5 kuruşluk Dota 2 itemlerine 180 lira ödendi, ne Guard için mail ne de alım için geldi. Steam pazar ile olan durumlarla ilgilenmiyor. Geçmiş olsun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-03-03-03-56-34-613-edit_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…