Steam hesabımı kaç TL'ye satabilirim?

mstf_brt

Hectopat
Daha fazla  

Öncelikle iyi akşamlar. Bir hevesle aldığım oyunlar bunlar. Aslında kötü oyun değiller. Çok fazla oyun oynamadığım için oyunlarımı satmak istiyorum. Bir kaçını oynadıktan sonra zaten diğerlerine vakit kalmıyor. Sorum şu şekilde: Bu oyunları satarken nelere göre satmalıyım veya CS:GO'daki envanteri dahil etmeli miyim? Aldığım fiyattan daha ucuza satmalı mıyım? Tek tek satabilir miyim? Alışveriş işlemleri nasıl gerçekleşir? İnternet üzerinden mi? Dolandırılma vs bir sorun yaşar mıyım? Oyun özelliklerim şu şekilde:

• Arma 3: Herhangi bir DLC vs yok sade ilk aldığım halde.
  • ASTRONEER: Bunda da bir şey yok.
  • CS:GO: Birkaç kasa ve 2-3 desen var. Steam marketinde ki fiyatlara göre toplasam 30-40 TL falan ediyor.
  • Dirt 4: Bunda da hiçbir ek kaynak vs yok.
  • ETS 2: Road the Black sea, beyond the baltic sea, ıtalia, vive la france, scandinavia, going east DLC'leri mevcut.
  • The Forest: Bunda zaten DLC vs satın alıncak bir şey yok.
  • Sea of Thieves: Bunda satın aldığım bazı oyun içi paraları vs var ama onlar Xbox hesabıma bağlı olduğu için Steam'den bir sorun oluşmaz.
Ve bu oyunlardan sot ve ETS'yi yeni hesapta almayı düşünüyorum.( CS:GO zaten ücretsiz)

Son düzenleme:
Steam hesap satışı yasak diye biliyorum ama değer olarak ortalama 50 - 75 oyunların fiyat vs olarak.

Steam Calculator'dan bakabilirsiniz fakat o fiyatı kimse vermez.

30 tl derken toplam fiyat mı 30 tl? Anlamadım o kadar ucuz mu?
Steam hesap satışları alıcı açısından büyük riskler barındırdığından fiyatlar epey düşük oluyor. 30 tl olmasa da en fazla 50-60 TL'ye satabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hiç bilmiyordum resmi olarak mı yasak?

Risk derken?

Steam hesabı satmak karlı bir iş değil hesaptaki oyunlar evet pahalı oyunlar olabilir ama para etmiyor 70 80 lira arası o yüzden bence satmanızı ben pek önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…