Steam hesabımı kaç TL'ye satabilirim?

@mstf_brt Kaç bekliyordunuz? Hesap alım - satım işleri zaten yasal değil, fiyatı olabildiğince tabandan hesaplamalısınız.

Steam hesabı satmak karlı bir iş değil hesaptaki oyunlar evet pahalı oyunlar olabilir ama para etmiyor 70 80 lira arası o yüzden bence satmanızı ben pek önermiyorum.
Fiyatları öğrenince hemen vaz geçtim. En kötü ihtimalle arkadaşlarımın arasında almak isteyen çıkarsa bir şeyler yapabilirim.
@mstf_brt Kaç bekliyordunuz? Hesap alım - satım işleri zaten yasal değil, fiyatı olabildiğince tabandan hesaplamalısınız.
Ya aslında tam bir beklentim yoktu çünkü hiç bir bilgim yoktu ama bu kadarda düşük olacağını tahmin etmemiştim.
Herkese destekleri için teşekkürler. İyi akşamlar.

Geniş bir hayran kitlesine sahip ETS 2 + DLC paketleri, The Forest ve Sea of Thieves ile birlikte 60-70 TL ortalaması var. Bu fiyatın altına gitmemeli diye düşünmekteyim.
İmkanı bile yok bence. ETS DLC'leri çok düşüyor zaten, SoT Game Pass'te var. Ayrıca alacak kişinin korkusunu da hesaba katarsak 30-40'a gider.

İmkanı bile yok bence. ETS DLC'leri çok düşüyor zaten, SoT Game Pass'te var. Ayrıca alacak kişinin korkusunu da hesaba katarsak 30-40'a gider.
Road to the Black Sea diğerleri kadar büyük oranlarda indirime girmiyor. İtalia ve Vive la France da en iyi ihtimalle 10 civarı olduğunu düşünüp yanına SoT ve The Forest'ın eklersek kafada az çok şekillenebiliyor aslında. SoT'ı Game Pass'de oynamayı düşünen biri en başından talip olmamalı zaten. Ama evet alacak kişinin hesabın kilitlenme tedirginliğini yok saymazsak 40-45 ortalamasına gerileyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…