Steam hesabımı nasıl satabilirim?

Daha fazla  
Steam hesabımı satmak istiyorum. Biraz nakide ihtiyacım var. Nereden satabilirim? Hesapta ücretli olarak 343 oyun var. Call of Duty serisi, Far Cry oyunları, The Witcher oyunları vb. serileri içeriyor.

Öncelikle Steam hesap satışı illegaldir yani satış sırasında hesabı verip parayı alamazsanız bir şey yapamaz, polise başvuramazsınız. İlk olarak hesabınızın fiyatını öğrenmek için Steam Calculator sitesine gitmeniz gerekir. Steam hesap linkinizi oraya yapıştırıp hesaplamak için para biriminizi seçmeniz gerekir. Daha çok para kazanmak istiyorsanız yabancı birine satmanız gerekmektedir. Para birimini seçtikten sonra alttaki tuşa basın ve size satılacak en ucuz ve en pahalı fiyatı verir. Bu sahip olduğunuz oyunları bedava alıp almadığınıza, hesabınızın VAC ban yasaklamalarına, seviyesine ve oyunların oynanış saatine göre değişir. Envanter fiyatı dahil mi bilmiyorum. Ondan sonra GameSatış, OyunFor gibi sayfalara , Technopat Sosyalde ve İntagramda hesap satan birilerine satmayı deneyebilirsiniz.

Steam Calculator Bu siteden bir yaklaşık hesap değeri ölçün. Ona göre bir fiyat biçin.
Henüz bir değer biçmedim. TL cinsinden en düşük fiyat 1422 TL günümüzün fiyatı ise 7074 TL diyor. Euro cinsinden en düşük fiyat 546 Euro günümüz fiyatı ise 2750 Euro diyor. Aklıma gelen birkaç oyunu yazayım ama fiyat konusunda nasıl bir değere satacağımı bilmiyorum. Üstelik hesapta VAC ban bulunuyor. 1489 gün önce CS : GO'da Overwatch'tan almışım. CS : GO dışındaki her oyuna giriş yapılabiliyor. Diğer counter oyunlarına giriş yapılabilir ve herhangi bir sorun olmadan oynanabilir. Üstelik Uplay hesabını da vereceğim için bütün oyunlar aşağıda gördüğünüz gibidir

Assassin's Creed 2
Assassin's Creed 3
Assassin's Creed 4
Assassin's Creed Unity
Assassin's Creed Syndicate
Assassin's Creed Odyssey
Far Cry 2
Far Cry 3
Far Cry 3 Blood Dragon
Far Cry 4
Far Cry Primal
Watch Dogs 1
Watch Dogs 2
The Crew
Tom Clancy's The Division 1
Tom Clancy's The Division 2
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
PUBG
Grand Theft Auto V
Call of Duty : Ghosts
Call of Duty Infinite Warfare
Call of Duty Advanced Warfare
6 hariç tüm Civilization serisi
The Witcher serisi
Just Cause serisi
Mortal Kombat X
Middle Earth : Shadow of Mordor
Mafia 2
Mafia 3
ETS 1-2
For Honor
Max Payne 3
Hitman
Medal of Honor
Dying Light
Doom
Crysis 3 hariç tüm oyunları
Grid 1-2
Homefront: The Revolution
Sniper Ghost Warrior tüm seri
The Forest
Dirt Showdown - Rally - 3 - 4
Half Life tüm seri
Serious Sam tüm serisi olması lazım tam emin değilim
Counter-Strike tüm seri

Steam linkini paylaşırsan alıcı olan var ise talipli çıkabilir ama Steam sözleşmesine göre bu yasal değildir haberiniz olsun. Ounfor gamesatış ByNoGame kopazar. Birçok çeşitli sitelerde ilan açabilirsiniz.

Steam linkini paylaşırsan alıcı olan var ise talipli çıkabilir ama Steam sözleşmesine göre bu yasal değildir haberiniz olsun. Ounfor gamesatış ByNoGame kopazar. Birçok çeşitli sitelerde ilan açabilirsiniz.
Almak isteyen var ise bu posttan bana ulaşabilir. Yada teklif belirtebilir. Sorun değil. Ekstra olarak yazmadığım onlarca oyun bulunuyor. GTA'daki ilerleme oyun paraları , PUBG skinleri gibi içeriklerden bahsetmiyorum bile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı