Steam Hesabımı Nasıl Satabilirim?

hamzaozkan55

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Kullandığım Steam hesabımı bazı internet sayfalarında satmayı denedim lakin bir oyunda banlı olduğum için hiçbir site kabul etmedi, satabileceğim bildiğiniz bir platform varsa yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar. Kullandığım Steam hesabımı bazı internet sayfalarında satmayı denedim lakin bir oyunda banlı olduğum için hiçbir site kabul etmedi, satabileceğim bildiğiniz bir platform varsa yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler.
Burada da satabilirsiniz ancak banlı olduğu için kimsenin alacağını düşünmüyorum.

Steam hesabı satmak yasak bildiğim kadarıyla.

Yurtiçinde özellikle banlı bir hesap satabileceğini sanmıyorum. Eğer VAC banın yoksa, uluslararası sitelerde şansın döndüğü takdirde 3-5 hilecinin yan hesap yapmak için alabileceği hesaplardan biri olarak alması muhtemel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı