Steam DB değeri budur. Fazla önemsiz oyun var demeyin zaten 'güzel' oyunlar 150 TL yapıyor. Bir bıçak + CS:GO ile takas etmek istiyorum. Tercih ettiğim bıçak Gut Knife Ultraviolet ve Gut Knife Night'tır. steamcommunity.com/id/yaslidede 'den profilime bakabilirsiniz.
Oyunların neredeyse %90'ı steam ücretsiz kod dağıtan sitelerden alınmış. Kardeşim kusura bakma ama gerçekten çöp çünkü bu oyunlar steamda seviye kasmak için kullanılan oyunlar.
CS:GO+ETS 2+GMOD+Sniper Elite sadece 100 TL ediyor. Diğer oyunları da zaten bedava kod veren sitelerden aldım. Ama aralarında 'güzel' olanları toplarsak 130-140 ediyor 'oynamaya değer' oyunlar.
Toplasak dediğin oyunlar zaten ücretsiz dağıtılıyor.Steam kullanan herkeste mutlaka bu oyunları vardır.Ayriyetten Alperen arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. İndirim zamanı almış olabilirsin. Bizim millette neyin ticaretini yapacağını şaşırıyor arkadaş
Hocam kaba konuştuysam kendi adıma özür dilerim. Ben gerçekleri söyledim. Burası Türkiye herkes her şeyin fiyatını biliyor. CS:GO'yu 24 TL'ye alan kişiyi zor bulursun. Euro Truck Simulator 2 desen öyle.