JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 18 Ekim 2022 #11 Vakit ayırdığınız için Teşekkür ederim arkadaşlar Cevap almış oldum Hayırlı akşamlar dilerim Allaha emanet olun. raidExodus dedi: Neden yesin? Genişletmek için tıkla... Ya hocam biliyorsunuz ki hep girdigimizde mobil dogrulama istiyor o yüzden hatırla diyorum hatırlamıyor yine mobil Steam istiyor. Son düzenleme: 19 Ekim 2022
Vakit ayırdığınız için Teşekkür ederim arkadaşlar Cevap almış oldum Hayırlı akşamlar dilerim Allaha emanet olun. raidExodus dedi: Neden yesin? Genişletmek için tıkla... Ya hocam biliyorsunuz ki hep girdigimizde mobil dogrulama istiyor o yüzden hatırla diyorum hatırlamıyor yine mobil Steam istiyor.
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 19 Ekim 2022 #12 @JBKARTAL, aynı konumdan girdiğiniz için problem olmayacaktır.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 19 Ekim 2022 #13 Xeon Haswell dedi: @JBKARTAL, aynı konumdan girdiğiniz için problem olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı konum da Steam mobilde bir yenibosna da oluyorum bir aydın'da oluyorum bende anlamadım.
Xeon Haswell dedi: @JBKARTAL, aynı konumdan girdiğiniz için problem olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı konum da Steam mobilde bir yenibosna da oluyorum bir aydın'da oluyorum bende anlamadım.
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 19 Ekim 2022 #14 @JBKARTAL, sorun olmaz hocam. Kastettiğim ülke dışı gibi.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 20 Ekim 2022 #15 Xeon Haswell dedi: @JBKARTAL, sorun olmaz hocam. Kastettiğim ülke dışı gibi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim Xeon Haswell dedi: @JBKARTAL, sorun olmaz hocam. Kastettiğim ülke dışı gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam steam mobil guarda QR kodla girmek dahamı mantıklı ?
Xeon Haswell dedi: @JBKARTAL, sorun olmaz hocam. Kastettiğim ülke dışı gibi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim Xeon Haswell dedi: @JBKARTAL, sorun olmaz hocam. Kastettiğim ülke dışı gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam steam mobil guarda QR kodla girmek dahamı mantıklı ?
Xeon Haswell Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 704 Çözümler 10 20 Ekim 2022 #16 @JBKARTAL, guard ile girin hocam sıkıntı çıkmaz merak etmeyin.