BerkayDelen Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 136 Çözümler 3 22 Ağustos 2023 #1 2 tane hesabım var diğerine girebiliyorken bu hesaba girerken bu hatayı alıyorum ve sadece çevrimdışı olarak girebiliyorum.
2 tane hesabım var diğerine girebiliyorken bu hesaba girerken bu hatayı alıyorum ve sadece çevrimdışı olarak girebiliyorum.
racii Hectopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 çöktü steam Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us
çöktü steam Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us
DemirB44 Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 148 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #3 Bende aynı uyarıyı alıyorum. Steam ile alakalı bir sıkıntı olabilir.
Nicat Özdemir Hectopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 605 Çözümler 1 Yer Azerbaycan Bakı 22 Ağustos 2023 #4 Hay Allah razı olsun senden. Sabahtan beri bendede bu hata var E10 hata kodu ile ilgili izlemediğim video kalmadı. Sorun bende zann ediyordum
Hay Allah razı olsun senden. Sabahtan beri bendede bu hata var E10 hata kodu ile ilgili izlemediğim video kalmadı. Sorun bende zann ediyordum
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 901 Çözümler 11 22 Ağustos 2023 #5 Normal şu an bir de diğer konulara bakarak yazman daha iyi olur. Evet steam çöktü.
BerkayDelen Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 136 Çözümler 3 22 Ağustos 2023 #6 discordf dedi: Normal şu an bir de diğer konulara bakarak yazman daha iyi olur. Evet Steam çöktü. Genişletmek için tıkla... Sonradan gördüm kusura bakmayın bir de diğer hesabıma giriş yapabiliyorum ama neden bu hesabıma giriş yapamıyorum onu anlayamadım.
discordf dedi: Normal şu an bir de diğer konulara bakarak yazman daha iyi olur. Evet Steam çöktü. Genişletmek için tıkla... Sonradan gördüm kusura bakmayın bir de diğer hesabıma giriş yapabiliyorum ama neden bu hesabıma giriş yapamıyorum onu anlayamadım.
Nicat Özdemir Hectopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 605 Çözümler 1 Yer Azerbaycan Bakı 22 Ağustos 2023 #7 BerkayDelen dedi: Sonradan gördüm kusura bakmayın bir de diğer hesabıma giriş yapabiliyorum ama neden bu hesabıma giriş yapamıyorum onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Evet ya bendede öyle bir sorun var Ancak şuanda her iki hesabada sorunsuz girebiliyorum çözüldü.
BerkayDelen dedi: Sonradan gördüm kusura bakmayın bir de diğer hesabıma giriş yapabiliyorum ama neden bu hesabıma giriş yapamıyorum onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Evet ya bendede öyle bir sorun var Ancak şuanda her iki hesabada sorunsuz girebiliyorum çözüldü.