akiffz Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 Virüs bulaştığından değil ama virüs bulaşırsa sadece Steam'den bir oyun aldım kart bilgilerini kaydetmedim. Cüzdanda para yok çalınabilir mi?
Virüs bulaştığından değil ama virüs bulaşırsa sadece Steam'den bir oyun aldım kart bilgilerini kaydetmedim. Cüzdanda para yok çalınabilir mi?
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.369 Çözümler 32 21 Kasım 2023 #2 Kaydetmediysen sorun yaşayamazsın.
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #3 Kaydetmediysen çalınma ihtimali oldukça düşük.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 21 Kasım 2023 #4 RAT veya Keylogger bulaşırsa Steam hesabından değil kartınızın kayıtlı olduğu yerler var ise oradan çalınır, diğer tüm bilgileriniz de aynı şekil.
RAT veya Keylogger bulaşırsa Steam hesabından değil kartınızın kayıtlı olduğu yerler var ise oradan çalınır, diğer tüm bilgileriniz de aynı şekil.
akiffz Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #5 Şebnem Ferah dedi: RAT veya Keylogger bulaşırsa Steam hesabından değil kartınızın kayıtlı olduğu yerler var ise oradan çalınır, diğer tüm bilgileriniz de aynı şekil. Genişletmek için tıkla... Daha oyun alabileceğimi düşünmüyorum saten.
Şebnem Ferah dedi: RAT veya Keylogger bulaşırsa Steam hesabından değil kartınızın kayıtlı olduğu yerler var ise oradan çalınır, diğer tüm bilgileriniz de aynı şekil. Genişletmek için tıkla... Daha oyun alabileceğimi düşünmüyorum saten.
ErenKalkan Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 21 Kasım 2023 #6 Bir ürün alırken browser veya başka uygulamada kesinlikle kartınızı kayıt etmenizi önermem cookie çekerek çok rahat gider bilgileriniz.
Bir ürün alırken browser veya başka uygulamada kesinlikle kartınızı kayıt etmenizi önermem cookie çekerek çok rahat gider bilgileriniz.
akiffz Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #7 ErenKalkan dedi: Bir ürün alırken browser veya başka uygulamada kesinlikle kartınızı kayıt etmenizi önermem cookie çekerek çok rahat gider bilgileriniz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi daha oyun alabileceğimi düşünmüyorum.
ErenKalkan dedi: Bir ürün alırken browser veya başka uygulamada kesinlikle kartınızı kayıt etmenizi önermem cookie çekerek çok rahat gider bilgileriniz. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi daha oyun alabileceğimi düşünmüyorum.