Steam hesabındaki broken fang DLC'si sepete eklenmiyor

ArdaKOSKER

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benim Steam hesabımda CS:GO broken fang DLC'si var. Ben şu anki hesabımdan 2.hesabıma broken fang DLC'si almak istiyorum fakat sepete ekleyemiyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2021-03-06_155528.png
    resim_2021-03-06_155528.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 60
Şahsen ben 2. hesaba 2018 de GTA 5 hediye etmiştim ana hesap XP kazansın diye. Ancak bir süre sonra anladım ki yan hesaba da para yatırmak gerekliymiş. En azından bir kere de olsa. Yan hesap iyice atıl kalmıştı 0 level ile.
Sorunuza gelince muhtemelen sistemle alakalıdır. Tarayıcıdan giriş yapıp deneyin veya mobilden de olabilir.

Şahsen ben 2. hesaba 2018 de GTA 5 hediye etmiştim ana hesap XP kazansın diye. Ancak bir süre sonra anladım ki yan hesaba da para yatırmak gerekliymiş. En azından bir kere de olsa. Yan hesap iyice atıl kalmıştı 0 Level ile.
Sorunuza gelince muhtemelen sistemle alakalıdır. Tarayıcıdan giriş yapıp deneyin veya mobilden de olabilir.

Galiba sistem ile sıkıntılı, çünkü ETS 2 DLC'si sepete ekleyip hediye edebiliyorum. Fakat broken fang için sepete bile eklenmiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı