team4sed Megapat Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 769 Makaleler 6 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim evde kullandığım internet ölü gibi olduğu için bi arkadaşımın evinde Steam hesabımdan oyun indirdim. Bu oyunu yedekleyip Flash'a atsam evdeki bilgisayarda sorunsuz çalışırmı?
Merhaba arkadaşlar. Benim evde kullandığım internet ölü gibi olduğu için bi arkadaşımın evinde Steam hesabımdan oyun indirdim. Bu oyunu yedekleyip Flash'a atsam evdeki bilgisayarda sorunsuz çalışırmı?
Ö ÖFB Hectopat Katılım 16 Ekim 2014 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2014 #2 Çalışmaz. Crackli kullanacaksın maalesef.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.371 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2014 #3 Evet, çalışır. Demişliğim var. ÖFB dedi: Çalışmaz. Crackli kullanacaksın maalesef. Genişletmek için tıkla... Steam'dan oyun yedeği alırsan korsan çalıştıramazsın zaten.
Evet, çalışır. Demişliğim var. ÖFB dedi: Çalışmaz. Crackli kullanacaksın maalesef. Genişletmek için tıkla... Steam'dan oyun yedeği alırsan korsan çalıştıramazsın zaten.
team4sed Megapat Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 769 Makaleler 6 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2014 #4 ÖFB dedi: Çalışmaz. Crackli kullanacaksın maalesef. Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam'den aldığımı yukarda belirtmiştim. Korsan değil. @SypeR Teşekkürler.
ÖFB dedi: Çalışmaz. Crackli kullanacaksın maalesef. Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam'den aldığımı yukarda belirtmiştim. Korsan değil. @SypeR Teşekkürler.