Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #1 Steam hesabımın şifresini bir arkadaş ile paylaştım 120 TL çaldı. Dava açamam değil mi?
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.609 Çözümler 20 25 Ocak 2022 #2 Learxy dedi: Steam hesabımın şifresini bir arkadaş ile paylaştım 120 TL çaldı. Dava açamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Dava etmek yerine bu olaydan ders çıkarmanız sizin için daha yararlı olur. Dava sürecinde nerden bulaştım şeklinde söylenmeniz yüksek olasılık.
Learxy dedi: Steam hesabımın şifresini bir arkadaş ile paylaştım 120 TL çaldı. Dava açamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Dava etmek yerine bu olaydan ders çıkarmanız sizin için daha yararlı olur. Dava sürecinde nerden bulaştım şeklinde söylenmeniz yüksek olasılık.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 25 Ocak 2022 #3 Hayır edemezsiniz şifrenizi niye paylaşıyorsunuz bak ettiniz şu an.
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #4 Tearz dedi: Dava etmek yerine bu olaydan ders çıkarmanız sizin için daha yararlı olur. Dava sürecinde nereden bulaştım şeklinde söylenmeniz yüksek olasılık. Genişletmek için tıkla... Peki söylesem bile 2 ay geçti ve sadece SS var ve Discord'dan konuştuk hiçbir şey yapamaz avukatlar falan değil mi? Silinen üye dedi: Hayır edemezsiniz şifrenizi niye paylaşıyorsunuz bak ettiniz şu an. Genişletmek için tıkla... takas yaptık o bana epin vercekdi 50 tl lik
Tearz dedi: Dava etmek yerine bu olaydan ders çıkarmanız sizin için daha yararlı olur. Dava sürecinde nereden bulaştım şeklinde söylenmeniz yüksek olasılık. Genişletmek için tıkla... Peki söylesem bile 2 ay geçti ve sadece SS var ve Discord'dan konuştuk hiçbir şey yapamaz avukatlar falan değil mi? Silinen üye dedi: Hayır edemezsiniz şifrenizi niye paylaşıyorsunuz bak ettiniz şu an. Genişletmek için tıkla... takas yaptık o bana epin vercekdi 50 tl lik
Furkann7 Femtopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 46 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Futbolcu/Tarihçi/Siyasetçi 25 Ocak 2022 #5 Etsen kime edeceksin? Ettin diyelim sonuç nasıl alacaksın? Yine de rahatlayacaksan et. Geçmiş olsun.
speckwarms Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 616 Çözümler 7 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ocak 2022 #6 İlk hesabımın şifresini verdim bakiye çaldı diyorsun. Sonrada konu, takas yaptık epin atmadıya döndü. Bilemiyorum Altan..
İlk hesabımın şifresini verdim bakiye çaldı diyorsun. Sonrada konu, takas yaptık epin atmadıya döndü. Bilemiyorum Altan..
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #7 Bari hesaba erişim kısıtlaması koyup verseydiniz. O da mı aklınıza gelmedi ya?
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 4 Şubat 2022 #8 Gerçek hayatta tanıyorsan fiziksel müdahale ile paranı geri alabilirsin.
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #9 16986 dedi: Gerçek hayatta tanıyorsan fiziksel müdahale ile paranı geri alabilirsin. Genişletmek için tıkla... dövdüm zaten PRLĞWQLŞRĞRĞwğplşWĞPLŞREĞQW
16986 dedi: Gerçek hayatta tanıyorsan fiziksel müdahale ile paranı geri alabilirsin. Genişletmek için tıkla... dövdüm zaten PRLĞWQLŞRĞRĞwğplşWĞPLŞREĞQW